Mainz

Auto huren in Mainz: Goedkoop bij autoverhuur Sixt

Mainz is de grootste stad van de Duitse deelstaat Rijnland-Palts. Deze wijnstad is vol met historische bezienswaardigheden en winkelgelegenheden. U zult zich in Mainz zeker niet vervelen! Wat wel een nadeel kan zijn in deze drukke stad is het reizen met het openbaar vervoer. Met koffers en boodschappen in drukke bussen, stadsbussen die omrijden, vertragingen... Allemaal vervelende ongemakken die niet echt meedragen aan een vakantiestemming. Gelukkig is dit probleem gemakkelijk op te lossen met SIXT. Wij verhuren u graag een goede auto waarmee u de stad kunt verkennen. Onze auto's zijn goed onderhouden en maximaal 1,5 jaar oud. U kunt zelfs kiezen voor extra mogelijkheden zoals een kinderzitje en een navigatiesysteem.

ALLE SIXT LOCATIES

Op een voordelige manier een auto huren in Mainz

Autoverhuur Mainz kenmerkt zich door klantvriendelijkheid. Onze uitstekende service begint al bij u thuis. Op een eenvoudige manier kunt u bij ons uw huurauto reserveren. Dit kan via onze website, via uw reisbureau of per telefoon. Ook bent u altijd welkom op één van onze locaties voor persoonlijk advies. Wij vinden uw wensen belangrijk en daarom hebben wij keuze uit veel mogelijkheden. U kunt bijvoorbeeld kiezen uit diverse typen auto's. Bij uw reservering maken wij altijd een prijsvergelijking voor goedkope prijzen. Want wij begrijpen dat u zo voordelig mogelijk uit wilt zijn! Wij maken gebruik van een huurovereenkomst en een all-risk verzekering. Zo komt u voor geen onaangename verassingen te staan. Bij aankomst staat uw auto al helemaal voor u klaar. U hoeft niet eens te wachten maar kan zo instappen! U kunt uw auto ophalen bij onze verhuurlocatie bij het Centraal Station van Mainz. Maar het is bijvoorbeeld ook een optie om uw auto op te halen bij onze autoverhuur Luchthaven Frankfurt.

Bekijk meer Bekijk minder
Veel mogelijkheden met onze goedkope autoverhuur

Veel mogelijkheden met onze goedkope autoverhuur

Een auto huren in Mainz biedt u de mogelijkheid om ontspannen en op uw eigen tempo de stad te verkennen. U kunt alle tijd nemen de u nodig heeft. Dat is pas echt vakantie! Wanneer u in Mainz bent moet u zeker is een bezoekje brengen aan de beroemde Mainzer Dom. Ook het Gutenberg museum en de stad Wiesbaden zijn echte aanraders! En een tip voor de natuurliefhebbers: met de auto zit u zo in de prachtigste natuurgebieden net buiten de stad. Dit fantastische landschap mag u echt niet missen! Wanneer u voor zakelijke aangelegenheden in Mainz moet zijn is een auto huren ook een goede optie. U bent niet afhankelijk van het openbaar vervoer en daardoor altijd op tijd bij uw klanten en vergaderingen. Autoverhuur Mainz staat graag voor iedereen klaar en wenst u alvast een onbezorgde reis!

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties