Autoverhuur
Lueneburg
Inklappen
Duitsland // Lueneburg
Gegevens wijzigen

Auto huren Lueneburg – Goedkoop bij autoverhuur Sixt

Heeft u een huurauto nodig in het Noord-Duitse Luneburg? Net als in duizenden andere grotere plaatsen wereldwijd kunt u ook in deze stad terecht bij Sixt autoverhuur. Bij ons krijgt u gegarandeerd een auto die minder dan zes maanden oud is en maximaal 25.000 kilometer op de teller heeft. U huurt voor uw vakantie, zakenreis of uitstapje dus altijd een betrouwbaar voertuig.

 
 • Lueneburg
  Vor dem Bardowicker Tore 25
  21339 Lüneburg

  Ma. - Vr.08:00 - 18:00
  Za.08:00 - 12:00
  Zo.09:00 - 12:00
  Op deze locatie huren

 • Lueneburg Treinstation
  Bahnhofstraße
  21337 Lüneburg

  Ma. - Vr.08:00 - 16:30
  Za.09:00 - 13:00
  Zo.10:30 - 13:00
  Op deze locatie huren

 • Lueneburg

  Sixt Autoverhuur
  Vor dem Bardowicker Tore 25
  21339 Lüneburg

  Ma. - Vr.08:00 - 18:00
  Za.08:00 - 12:00
  Zo.09:00 - 12:00

  24u inleveren

  Beschikbare voertuigcategorieën: Auto's & stationwagens, Sportauto's & cabrio's, SUV's, Busje

 • Lueneburg Treinstation

  Sixt Autoverhuur
  Bahnhofstraße
  21337 Lüneburg

  Ma. - Vr.08:00 - 16:30
  Za.09:00 - 13:00
  Zo.10:30 - 13:00

  Beschikbare voertuigcategorieën: Auto's & stationwagens, Sportauto's & cabrio's, SUV's

Goedkoop auto huren bij Sixt in Luneburg

Goedkoop auto huren in Luneburg

Voor het betaalbaar huren van een auto bent u bij Sixt in Luneburg aan het juiste adres. U vindt onze autoverhuur in het noordelijke deel van de stad, vlak bij het recreatiegebied Kreidebergsee. Behalve een groot aanbod met de nieuwste modellen Audi's, BMW's en andere luxe auto's, zijn in het wagenpark van Sixt Luneburg ook stationwagens, SUV's, personen- en goederenbusjes, cabrio's en sportwagens te vinden. Helaas is het huren van een specifieke auto niet mogelijk. Wat wij u wel kunnen garanderen is dat de huurauto die wij voor u reserveren in de voertuigcategorie valt die u bij het indienen van uw huuraanvraag heeft aangegeven.

Luneburg: historische stad bij Hamburg

Luneburg is een oude stad met veel middeleeuwse bouwwerken en architectuur. Het authentieke centrum zelf heeft dankzij zijn historische kerken en pittoreske straatjes ook wel iets weg van een openluchtmuseum. Hiermee onderscheidt de stad zich van de omringende plaatsen, waarvan veel binnensteden in de Tweede Wereldoorlog volledig zijn verwoest. Prachtige kerkgebouwen die u tijdens een bezoek aan de stad kunt bewonderen zijn de middeleeuwse Stephanuskirche en de Michaeliskirche. Gaat u een auto huren in Luneburg, dan ligt ook de Lueneburger Heide binnen bereik. Dit uitgestrekte natuurgebied tussen Bremen, Hamburg en Hannover bestaat uit gevarieerde landschappen met heide, bossen, heuvelachtige gebieden en hunebedden.

Allerlei uitstapjes mogelijk in Luneburg

Middels het Heide Park beschikt de regio over het grootste attractiepark van Noord-Duitsland. Wanneer u liever in Luneburg zelf blijft, dan kunt u met uw auto van Sixt autoverhuur echter ook genoeg uitstapjes maken. Er zijn meerdere interessante musea, waaronder het Zoutmuseum. Hier wordt de geschiedenis van de lokale zoutwinning belicht die hier eeuwenlang plaatsvond. Daarnaast heeft de stad ook een spacentrum met onder meer zoutbaden en sauna's. Luneburg biedt tevens goede mogelijkheden voor conferenties, vergaderingen en zakenafspraken. Het Seminaris Hotel is daarvoor uiterst geschikt. Parkeren kan overigens in de diverse parkeergarages die u in het centrum van Luneburg kunt vinden. Verder zijn er goede treinverbindingen naar de grotere omliggende plaatsen.

 
 

Jouw voordelen bij Sixt

 • Sixt Best Price-garantie
 • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
 • Gratis annuleren of omboeken voor betaling bij afhaling
 • Miles & More - Miles verzamelen
 • Geen verborgen kosten
 • Duitslands grootste en beste autoverhuurder
 • Geen kosten voor creditcard
 • Uitstekende klantenservice