Auto huren in Ludwigshafen

Ophalen en inleveren
Afwijkende inleverlocatie
Ophaaldatum
Selecteer pickup datum
Inleverdatum
Selecteer inleverdatum

Meest populair in Ludwigshafen

*De prijzen zijn berekend op 08.06.2023 voor een voorafbetaalde huurperiode van 4 bij Ludwigshafen, beginnend op 15.06.2023. Onze prijzen veranderen dagelijks en dit aanbod is niet gegarandeerd.

Onze diensten vanaf Ludwigshafen

Auto huren in Ludwigshafen: Goedkoop bij autoverhuur Sixt

Auto huren in Ludwigshafen: Goedkoop bij autoverhuur Sixt

Wie een huurauto zoekt in Ludwigshafen, is bij SIXT aan het juiste adres. Met SIXT autoverhuur rijdt u snel, gemakkelijk en voordelig, in een auto naar keuze, de Duitse stad tegemoet. Zo wordt een auto huren wel heel gemakkelijk. Voor een geschikte verhuurlocatie, kunt u kijken in het menu hieronder.
Een auto huren in Ludwigshafen

Een auto huren in Ludwigshafen

Ludwigshafen am Rhein, zoals de stad voluit heet, is een rijke industriële stad in het zuidwesten van Duitsland. Ontstaan uit kleine nederzettingen en inmiddels rijk en beroemd door de chemische industrie én kunst en cultuur. Wanneer u deze stad aan de Rijn bezoekt, is het handig als u snel en gemakkelijk rondtrekken kunt. Misschien bezoekt u de stad voor zaken, misschien voor vakantie, maar in alle gevallen is het handig en voordelig een auto te huren. Met een auto kunt u gaan en staan waar u wilt en zit u niet vast aan wie of wat dan ook.
Waar naartoe met een huurauto in Ludwigshafen

Waar naartoe met een huurauto in Ludwigshafen

Zodra u bij onze autoverhuur in Ludwigshafen wegrijdt, heeft u tal van mogelijkheden. Binnen de stad kunt u bijvoorbeeld naar het bijzondere specialiteitenmuseum Wilhelm-Hack of het veelzijdige winkelcentrum Rhein-Galerie, beiden goed te bereiken met de auto. 's Avonds kunt u terecht in een van de vele bars en clubs die er in het centrum te vinden zijn. Maar u kunt ook de stad uit. In een ruim een uur bent u bijvoorbeeld in Frankfurt am Main, waar ook de internationale luchthaven Frankfurt (FRA) ligt.
Goedkoop een auto huren in Ludwigshafen

Goedkoop een auto huren in Ludwigshafen

Dat er veel praktische kanten aan een huurauto in Ludwigshafen zitten, moge duidelijk zijn. Maar wat ook heel fijn is, is dat Sixt die autoverhuur heel voordelig aanbiedt. Bovendien bent u er zeker van de dat gehuurde auto van een uitstekende kwaliteit is. De meeste van onze wagens zijn nog geen half jaar oud, en veel daarvan zijn ook nog eens uitgerust met gratis navigatie en bluetoothsysteem. U maakt zelf een keuze wat betreft voertuigcategorie, zodat u weet wat u te wachten staat. Het maken van een reservering om een auto te huren kan heel gemakkelijk via de website, maar is daarnaast ook mogelijk via uw smartphone. Met Flexitarif kunt u uw reservering altijd ongedaan maken of omboeken. Wij zien u graag tegemoet in Ludwigshafen!
Show more

Handige weetjes voor huren in Ludwigshafen

Wat is de minimumleeftijd om een auto te huren in Ludwigshafen?
Om een auto bij SIXT te huren vanaf Ludwigshafen dien je tenminste 18 te zijn met een geldig rijbewijs. Voor sommige autocategorieën is een hogere minimumleeftijd vereist. Toeslag voor minderjarige bestuurders kan van toepassing zijn.
Kan ik mijn reservering bewerken, verlengen of annuleren?
Bij SIXT kun je online betalen of wanneer je je auto oppikt in Ludwigshafen.
Kan ik een andere inleverlocatie kiezen in Ludwigshafen?
Het is mogelijk een auto voor een enkele reis te boeken tussen vestigingen in Ludwigshafen. Een toeslag kan van toepassing zijn.
Show more
Zie alle Veelgestelde Vragen

Klantreviews & feedback

4,4
Op basis van 343 reviews
De route naar SIXT
(4,8)
Op de SIXT-vestiging
(4,7)
Overgave voertuig
(4,5)

Meer SIXT voor jou

App

App

Download de SIXT app en je bent sneller op weg.
Lange termijn huur

Lange termijn huur

Huur een auto voor een langere periode en bespaar.
Extra's

Extra's

Neem alles wat je nodig hebt, van kinderzitjes tot extra bestuurder.
Show more

Veelgestelde vragen over huren in Ludwigshafen

Wat heb ik nodig om een auto te huren in Ludwigshafen?
Kan ik een auto voor lange termijn huren in Ludwigshafen?
Moet ik verzekering of dekkingspakketten bij mijn huur in Ludwigshafen?
Kan ik een extra bestuurder aan mijn huur toevoegen?

Check onze vestigingen in Ludwigshafen

Meer weergeven

Site Navigation