Auto huren in Leverkusen

Ophalen en inleveren
Afwijkende inleverlocatie
Ophaaldatum
Selecteer pickup datum
Inleverdatum
Selecteer inleverdatum

Meest populair in Leverkusen

*De prijzen zijn berekend op 05.06.2023 voor een voorafbetaalde huurperiode van 4 bij Leverkusen Centrum/Bayer Tor 1, beginnend op 12.06.2023. Onze prijzen veranderen dagelijks en dit aanbod is niet gegarandeerd.

Onze diensten vanaf Leverkusen

Auto huren in Leverkusen: Goedkoop bij autoverhuur Sixt

Auto huren in Leverkusen: Goedkoop bij autoverhuur Sixt

Bij SIXT autoverhuur in Leverkusen, Duitsland, kunt u een auto huren die helemaal naar uw zin is. Wij hebben een breed wagenpark beschikbaar bij al onze vestigingen wereldwijd. Bij deze ruime vierduizend locaties kunt u onder meer gezinsauto's, sportauto's, zakenauto's, bestelbussen en cabrio's huren. Uiteraard zijn ook de meest uiteenlopende automerken ruim vertegenwoordigd, als onder meer BMW, Audi, Volkswagen, MINI, Smart en Mercedes. Indien gewenst kunt u de auto huren inclusief een kinderzitje of bijvoorbeeld een navigatiesysteem. Uiteraard dragen wij zorg voor een goede all-risk verzekering en voorzien wij u van een nette huurovereenkomst.
Voordelig een auto huren in Leverkusen

Voordelig een auto huren in Leverkusen

Als u de vakantie in deze Duitse stad doorbrengt, dan wilt u natuurlijk niet al uw geld besteden aan het huren van een auto. Bij ons bent u altijd voordelig uit. U zult ook tot deze conclusie komen als u zelf een prijsvergelijking voor goedkope prijzen maakt. Onze verhuur is een goedkope autoverhuur, en dat betekent dat u meer geld overhoudt om leuke dingen te doen in de omgeving van Leverkusen. Zo ligt het prachtige Keulen op rijafstand, waar u de reusachtige Kathedraal De Dom kunt bewonderen, kunt genieten in Altstadt Keulen en kennis kunt maken met de vele dieren in Zoologischer Garten Köln. Rond de feestdagen zijn de wereld beroemde kerstmarkten van Keulen natuurlijk ook zeker aan te raden!
Stap direct in uw voordelige huurauto

Stap direct in uw voordelige huurauto

U vindt onze autoverhuur in Leverkusen direct in het centrum. U kunt uw auto al vanuit Nederland reserveren, zodat u op deze locatie direct in de auto kunt stappen. Ook in de omgeving van de stad zijn nog enkele vestigingen van onze autoverhuur te vinden, waaronder ook meerdere locaties in Keulen en Düsseldorf. Kortom, u vindt ons altijd in de omgeving! Maak gebruik van de app, het callcenter, de website of de service van uw reisbureau om uw auto te reserveren bij de autoverhuur in Leverkusen. Wij zorgen ervoor dat alles tot in detail geregeld is op het moment dat u het nodig heeft. Zo profiteert u altijd van een uitstekende service.
Show more

Handige weetjes voor huren in Leverkusen

Wat is de minimumleeftijd om een auto te huren in Leverkusen?
Om een auto bij SIXT te huren vanaf Leverkusen dien je tenminste 18 te zijn met een geldig rijbewijs. Voor sommige autocategorieën is een hogere minimumleeftijd vereist. Toeslag voor minderjarige bestuurders kan van toepassing zijn.
Kan ik mijn reservering bewerken, verlengen of annuleren?
Bij SIXT kun je online betalen of wanneer je je auto oppikt in Leverkusen.
Kan ik een andere inleverlocatie kiezen in Leverkusen?
Het is mogelijk een auto voor een enkele reis te boeken tussen vestigingen in Leverkusen. Een toeslag kan van toepassing zijn.
Show more
Zie alle Veelgestelde Vragen

Klantreviews & feedback

4,5
Op basis van 694 reviews
De route naar SIXT
(4,7)
Op de SIXT-vestiging
(4,6)
Inlevering voertuig
(4,6)

Meer SIXT voor jou

App

App

Download de SIXT app en je bent sneller op weg.
Lange termijn huur

Lange termijn huur

Huur een auto voor een langere periode en bespaar.
Extra's

Extra's

Neem alles wat je nodig hebt, van kinderzitjes tot extra bestuurder.
Show more

Veelgestelde vragen over huren in Leverkusen

Wat heb ik nodig om een auto te huren in Leverkusen?
Kan ik een auto voor lange termijn huren in Leverkusen?
Moet ik verzekering of dekkingspakketten bij mijn huur in Leverkusen?
Kan ik een extra bestuurder aan mijn huur toevoegen?

Check onze vestigingen in Leverkusen

Meer weergeven