Leverkusen

Auto huren in Leverkusen: Goedkoop bij autoverhuur Sixt

Bij SIXT autoverhuur in Leverkusen, Duitsland, kunt u een auto huren die helemaal naar uw zin is. Wij hebben een breed wagenpark beschikbaar bij al onze vestigingen wereldwijd. Bij deze ruime vierduizend locaties kunt u onder meer gezinsauto's, sportauto's, zakenauto's, bestelbussen en cabrio's huren. Uiteraard zijn ook de meest uiteenlopende automerken ruim vertegenwoordigd, als onder meer BMW, Audi, Volkswagen, MINI, Smart en Mercedes. Indien gewenst kunt u de auto huren inclusief een kinderzitje of bijvoorbeeld een navigatiesysteem. Uiteraard dragen wij zorg voor een goede all-risk verzekering en voorzien wij u van een nette huurovereenkomst.

ALLE SIXT LOCATIES

Voordelig een auto huren in Leverkusen

Als u de vakantie in deze Duitse stad doorbrengt, dan wilt u natuurlijk niet al uw geld besteden aan het huren van een auto. Bij ons bent u altijd voordelig uit. U zult ook tot deze conclusie komen als u zelf een prijsvergelijking voor goedkope prijzen maakt. Onze verhuur is een goedkope autoverhuur, en dat betekent dat u meer geld overhoudt om leuke dingen te doen in de omgeving van Leverkusen. Zo ligt het prachtige Keulen op rijafstand, waar u de reusachtige Kathedraal De Dom kunt bewonderen, kunt genieten in Altstadt Keulen en kennis kunt maken met de vele dieren in Zoologischer Garten Köln. Rond de feestdagen zijn de wereld beroemde kerstmarkten van Keulen natuurlijk ook zeker aan te raden!

Bekijk meer Bekijk minder
Stap direct in uw voordelige huurauto

Stap direct in uw voordelige huurauto

U vindt onze autoverhuur in Leverkusen direct in het centrum. U kunt uw auto al vanuit Nederland reserveren, zodat u op deze locatie direct in de auto kunt stappen. Ook in de omgeving van de stad zijn nog enkele vestigingen van onze autoverhuur te vinden, waaronder ook meerdere locaties in Keulen en Düsseldorf. Kortom, u vindt ons altijd in de omgeving! Maak gebruik van de app, het callcenter, de website of de service van uw reisbureau om uw auto te reserveren bij de autoverhuur in Leverkusen. Wij zorgen ervoor dat alles tot in detail geregeld is op het moment dat u het nodig heeft. Zo profiteert u altijd van een uitstekende service.

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties