Krefeld

Auto huren in Krefeld: Goedkoop bij autoverhuur Sixt

Ook in het Duitse Krefeld profiteert u van de service en de aantrekkelijke prijzen van SIXT autoverhuur. Met een auto uit de voertuigcategorie van uw keuze bent u volledig mobiel tijdens uw verblijf. Wij bieden een ruim assortiment aan premium huurauto's waardoor u altijd op de manier reist die het beste bij u past. Verken Noordrijn-Westfalen bijvoorbeeld met een busje, cabrio of SUV en reserveer eenvoudig via de mobiele app.

ALLE SIXT LOCATIES

Erop uit in Krefeld

Een auto huren in Krefeld brengt u precies het gemak en de luxe waar u behoefte aan heeft als u op reis bent. Trek er bijvoorbeeld op uit met een luxe BMW of Mercedes voor een middagje shoppen in Düsseldorf of Duisburg. Beide steden bereikt u binnen een half uur met de auto. Hoewel Krefeld zelf beschikt over een vliegveld, heeft u meer reismogelijkheden vanaf het internationale vliegveld in Düsseldorf (DUS) dat op minder dan een half uur rijafstand verwijderd ligt van de stad. Krefeld is verder een vrij groene stad wat zich uit in het grote aantal stadsparken zoals Stadtwald en Stadtpark Fischeln. Wat betreft cultuur in Krefeld kun u uw hart ophalen in de belangrijkste Krefelder kunstmusea zoals het Kaiser Wilhelm Museum, het Museum Haus Esters en het Museum Haus Lange.

Bekijk meer Bekijk minder
Comfortabele huurauto in Krefeld

Comfortabele huurauto in Krefeld

Geniet bij Sixt autoverhuur van alle comfort met een voordelige huurauto in Krefeld. Om onze prijzen zo aantrekkelijk mogelijk te houden verhuren wij altijd voertuigcategorieën. Zo kunt u namelijk altijd goedkoop een auto huren in Krefeld voor een aantrekkelijke prijs en kunnen wij u garanderen dat het voertuig beschikbaar is op locatie. Tijdens het reserveren van uw auto is het mogelijk om extra's te bestellen zoals navigatie, een automaat of een babyzitje. Op die manier hoeft u zich nergens meer zorgen over te maken tijdens uw reis, omdat uw auto bij aankomst voor u klaarstaat.

Auto huren voor mobiliteit in Krefeld

Auto huren voor mobiliteit in Krefeld

Niets is fijner op reis dan alles te kunnen ondernemen op het moment dat u dat wilt. Onze autoverhuur in Krefeld staat tijdens uw verblijf daarom voor u klaar zodat u heerlijk mobiel bent en uw planning zelf in de hand heeft. Bij Sixt autoverhuur weet u ook altijd zeker dat u veilig de weg op gaat. Onze vloot aan voertuigen bestaat uit auto's die minder dan een jaar oud zijn. Verder bieden wij veel extra service zoals kosteloos annuleren en omboeken, gratis voorkeur voor diesel en gratis navigatie als dit vermeld staat bij de voertuigcategorie van uw keuze.

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties