Konstanz

Konstanz AUTOVERHUUR

adres

Max-Stromeyer-Str. 120, 78467 Konstanz

GDS-Code: QKZ

Openingstijden

24 uur terugbrengen
MA - VR:

08:00 - 12:30

13:30 - 18:00

ZA:

08:00 - 12:00

Kaart

Nabijgelegen locaties

Andere SIXT Locaties in de buurt van Konstanz

Downtown Konstanz auto huren

Ga je binnenkort naar Konstanz? Deze stad heeft veel moois, en met een huurauto van SIXT, wordt je bezoek nog leuker. Haal de auto op bij onze SIXT centrum-vestiging in Konstanz en begin meteen aan een geweldige vakantie. Kies uit verschillende voertuigen zoals bijvoorbeeld een minibusje voor een fijne roadtrip door het land, of blijf lekker in de stad en ga voor een compactere auto zoals een cabriolet of sedan. Reis je met kinderen? Boek er dan een kinderstoeltje bij voor extra gemak. Verder is een GPS geen overbodige luxe en kun je  er ook voor kiezen om een extra bestuurder bij te boeken.

Wat maakt SIXT Konstanz zo speciaal?

GUNSTIGE LOCATIE

Onze vestiging is handig gelegen: dicht bij de haven en het openbaar vervoer.

 

GEWELDIGE PRIJZEN

Bij SIXT zijn we duidelijk over de kosten en hebben we competitieve prijzen.

GEWELDIGE AUTO'S

Je bent bij SIXT altijd verzekerd van de nieuwste auto’s – max. 6 maanden oud.

FLEXIBELE UREN

Voor extra gemak kun je de auto 24 uur per dag inleveren op onze SIXT-locatie.

SIXT-vestiging op downtown Konstanz

Je kunt onze vestiging makkelijk bereiken met het openbaar vervoer om je huurauto in Konstanz op te halen. Neem vanaf het centraal station lijn 6 richting Wollmatingen Litzelstetten en stap uit bij de halte Stadtwerke, Konstanz. Het terugbrengen van de auto gaat makkelijk. Dit kun je namelijk 24/7 doen.

Ontdek Konstanz met jouw huurauto

Een auto huren in downtown Konstanz zorgt ervoor dat je de stad nog makkelijker kunt ontdekken. Breng een bezoekje aan de haven en ga voor een ferry naar Meersburg. Aan de haven vind je ook het oude centrum, wat zeker een bezoekje waard is. Daarnaast is hier een mooi park, wat deze plek een ideale combinatie van haven, park en het oude centrum maakt.