Kleef

Auto huren in Kleve

Ben je op zoek naar een betaalbare luxewagen voor een korte zakentrip of een uitstap met het hele gezin naar Kleve? Dan ben je bij SIXT op het juiste adres. Je kan je auto ophalen in onze chique vestigingen in het stadscentrum of op Weeze-Niederrhein Airport. Met haar ruim aanbod aan parken en kastelen is Kleve een bijzonder kindvriendelijke bestemming. Voertuigen met veel passagiersruimte zoals onze SUV’s, stationwagens en extra’s zoals kinderstoeltjes komen hier zeker van pas. Indien je met zijn tweetjes komt kan je kiezen tussen verschillende fraaie compacts.

ALLE SIXT LOCATIES

SIXT diensten in Kleve

Wil je in Kleve een auto huren? Om elk moment te kunnen benutten wil je een betrouwbare auto. Alle SIXT voertuigen, van stationwagen tot cabrio, worden uitstekend onderhouden. Bij SIXT kan je voor een scherpe prijs een auto huren in Kleve, met de formule die het best past voor jou: van langetermijn verhuur tot eendagshuur. Boek de optie 'navigatie' om nooit de weg te verliezen, zelfs als je mobieltje zonder data valt en voeg een extra bestuurder toe als je het stuur wil delen.

Handige tips bij bezoek aan Kleve

Wat te doen in Kleve

Het vergezicht vanop de Zwanenburcht, waar zich de sage van ridder Lohengrin afspeelt, is een must. Indien je van natuur en geschiedenis houdt, huur een auto in Kleve bij SIXT en maak een ritje naar het uitgestrekte Reichswald. Twee militaire begraafplaatsen uit WO II herinneren er aan dat dit gebied het strijdtoneel van Operatie Veritable was.

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties