Autoverhuur
Kleve
Inklappen
Duitsland // Kleve
Gegevens wijzigen

Auto huren Kleve – Goedkoop bij autoverhuur Sixt

Op zoek naar een goedkope en betrouwbare autoverhuur in Kleve? Sixt beschikt over de grootste vloot wereldwijd van BMW, Mercedes en Audi. Zo beschikt u over een comfortabele huurauto voor een scherpe prijs. Natuurlijk kunt u ook voor een handig busje, een sportieve wagen of een cabrio kiezen. U krijgt dan altijd een auto uit deze categorie.

 
 • Kleve

  Sixt Autoverhuur
  Emmericher Str. 271
  47533 Kleve

  Ma. - Vr.08:00 - 17:30
  Za.08:00 - 12:00

  24u inleveren

  Beschikbare voertuigcategorieën: Auto's & stationwagens, Busje

Auto huren Kleve

Autoverhuur in Kleve: service op de eerste plaats

Goedkoop een auto huren in Kleve is mogelijk bij Sixt autoverhuur. De vloot is heel uitgebreid en ook uitstekend onderhouden. Alle modellen zijn gemiddeld niet ouder dan een halfjaar en ze krijgen regelmatig een beurt, waardoor de auto's in prima staat zijn. Wij zijn gevestigd in het centrum van Kleve, vlakbij het centraal station. Het dichtstbijzijnde vliegveld is Weeze (NRN), gelegen op ongeveer een dertig kilometer van het centrum van de stad Kleve.

Auto huren in Kleve: zelf op ontdekkingstocht

De stad Kleve heeft veel moois te bieden. Hoewel de stad het in de Tweede Wereldoorlog zeer zwaar te verduren heeft gehad onder de vele bombardementen, zijn er nog diverse gebouwen te vinden met een rijke geschiedenis. Zo is er de Zwanenburcht, waar de bekende sage van de ridder Lohengrin aan verbonden is. In de middeleeuwen behoorde dit kasteel tot de mooiste aan de Nederrijn. De Stiftskerk, een kerk die reeds aan het begin van de middeleeuwen werd gebouwd, heeft de oorlog niet overleefd en is nadien eigenlijk volledig herbouwd. De Tuinen van Kleef vallen op door hun sierlijkheid. Ze werden aangelegd in opdracht van Johan Maurits van Nassau-Siegen, destijds stadhouder van Kleve. In de 20ste eeuw is het park een tijdlang aan zijn lot overgelaten, maar inmiddels is het weer in handen van gedreven landschapsarchitecten. Het park heeft zijn rustieke uitstraling dan ook weer teruggekregen.

Een auto huren in Duitsland

Wanneer u kiest voor een huurauto in Kleve, dan zult u zich vast niet beperken tot de stad. Breng bijvoorbeeld een bezoek aan het mooie klooster Graefenthal ten zuiden van Kleve en geniet van de schitterende omgeving. In het klooster is een eetgelegenheid gevestigd. Er worden vaak feesten gehouden, zoals bruiloften en jubileums. De regels op de weg in Duitsland verschillen praktisch niet met de Nederlandse verkeersregels. Een van de verschillen is dat er op de snelweg geen maximale snelheid geldt. Zorg er altijd voor dat er geen gevaarlijke situaties ontstaan. Wanneer een topsnelheid niet aan u besteed is, blijf dan met name op de rechterhelft van de weg.

 
 

Jouw voordelen bij Sixt

 • Sixt Best Price-garantie
 • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
 • Gratis annuleren of omboeken voor betaling bij afhaling
 • Miles & More - Miles verzamelen
 • Geen verborgen kosten
 • Duitslands grootste en beste autoverhuurder
 • Geen kosten voor creditcard
 • Uitstekende klantenservice