Auto huren in Kiel

Ophalen en inleveren
Afwijkende inleverlocatie
Ophaaldatum
Selecteer pickup datum
Inleverdatum
Selecteer inleverdatum

Meest populair in Kiel

*De prijzen zijn berekend op 08.06.2023 voor een voorafbetaalde huurperiode van 4 bij Kiel, beginnend op 15.06.2023. Onze prijzen veranderen dagelijks en dit aanbod is niet gegarandeerd.

Onze diensten vanaf Kiel

Auto huren in Kiel: Goedkoop bij autoverhuur Sixt

Auto huren in Kiel: Goedkoop bij autoverhuur Sixt

Goedkoop een auto huren in Kiel? Bij SIXT Autoverhuur kunt u op twee plaatsen terecht in deze stad, plus een aparte locatie speciaal voor cruisepassagiers! Zo weet u zeker dat u in deze stad uit de voeten kunt. Een premium huurauto van SIXT is een uitstekende manier om de stad en de omgeving te verkennen. Wij wensen u een aangenaam verblijf!
Auto huren in Kiel

Auto huren in Kiel

Indien u deze stad wilt verkennen, is de auto een uitstekend vervoersmiddel. Bij onze autoverhuur heeft u de keuze uit een ruime selectie premium huurauto's. Zo kunt u bij het Hauptbahnhof terecht voor personenauto's en stationwagens, en bij de locatie iets verderop aan de Kesselschmied ook nog voor sportauto's, cabrio's, SUV's en busjes. En indien u met de veerboot of het cruiseschip bent gearriveerd, kunt u direct bij het Cruise Center Ostseekai terecht voor alle soorten auto's behalve busjes. Zo kunt u dus altijd op Sixt bouwen.
De belangrijkste toeristische bestemmingen in de stad

De belangrijkste toeristische bestemmingen in de stad

Dit is weliswaar een betrekkelijk kleine stad, maar tegelijkertijd vrij uitgestrekt. Een auto is dus beslist een pré als u deze stad wilt ontdekken. Een logische eerste stop vlakbij de autoverhuur is het stadshart. Parkeer in één van de vele gelegenheden en wandel de binnenstad in. Daar treft u onder meer een aantal levendige winkelstraten en het beroemde stadhuis met zijn opvallende hoge toren. Stap daarna weer in de auto en vervolg uw reis. Rijd bijvoorbeeld naar het museumdistrict (museen am meer), een kwartiertje rijden verderop, aan de rand van de stad. Of bezoek het openluchtmuseum, een kwartier rijden de andere kant op, om de sfeer van het vroegere plattelandsbestaan te proeven. Ook een toertocht langs de haven en het fjord is een echte aanrader.
Autobestemmingen buiten de stad

Autobestemmingen buiten de stad

Iets verder buiten de stad ligt een prachtig gebied voor een autotochtje. Neem bijvoorbeeld het Kielerkanaal, de verbinding tussen de Noord- en de Oostzee. Dat is één van de drukst bevaren kanalen ter wereld en daarmee verplichte kost voor iedereen die dit gebied bezoekt. Het kanaal is echter wel bijna 100 kilometer lang, dus de auto is noodzakelijk als u er een goed beeld van wilt krijgen. Verder is het gebied rondom de stad rijk aan prachtige natuur. Vanuit Plön, een halfuurtje met de auto, heeft u een prachtig uitzicht over de streek. En drie kwartier naar het noorden vindt u bijvoorbeeld Schleswig, met een prachtig historisch hart. Zo doet u uzelf een groot plezier indien u ook een auto huurt bij uw bezoek aan deze omgeving.
Show more

Handige weetjes voor huren in Kiel

Wat is de minimumleeftijd om een auto te huren in Kiel?
Om een auto bij SIXT te huren vanaf Kiel dien je tenminste 18 te zijn met een geldig rijbewijs. Voor sommige autocategorieën is een hogere minimumleeftijd vereist. Toeslag voor minderjarige bestuurders kan van toepassing zijn.
Kan ik mijn reservering bewerken, verlengen of annuleren?
Bij SIXT kun je online betalen of wanneer je je auto oppikt in Kiel.
Kan ik een andere inleverlocatie kiezen in Kiel?
Het is mogelijk een auto voor een enkele reis te boeken tussen vestigingen in Kiel. Een toeslag kan van toepassing zijn.
Show more
Zie alle Veelgestelde Vragen

Klantreviews & feedback

4,3
Op basis van 1035 reviews
Inlevering voertuig
(4,5)
Op de SIXT-vestiging
(4,3)
Overgave voertuig
(4,3)

Meer SIXT voor jou

App

App

Download de SIXT app en je bent sneller op weg.
Lange termijn huur

Lange termijn huur

Huur een auto voor een langere periode en bespaar.
Extra's

Extra's

Neem alles wat je nodig hebt, van kinderzitjes tot extra bestuurder.
Show more

Veelgestelde vragen over huren in Kiel

Wat heb ik nodig om een auto te huren in Kiel?
Kan ik een auto voor lange termijn huren in Kiel?
Moet ik verzekering of dekkingspakketten bij mijn huur in Kiel?
Kan ik een extra bestuurder aan mijn huur toevoegen?

Check onze vestigingen in Kiel

Meer weergeven

Site Navigation