Auto huren in Kassel

 

105+ landen

Al meer dan 109 jaar wereldwijde autoverhuur

Premium vloot

Ga op pad als een VIP met onze auto's

Nieuwste auto's

Wij hebben de meest nieuwe auto's

Volledig digitaal

Geen lange rijen aan de balie

Onze diensten vanaf Kassel

Auto huren in Kassel: Goedkoop bij autoverhuur Sixt

Auto huren in Kassel: Goedkoop bij autoverhuur Sixt

Op maar liefst 3 locaties in de Duitse stad Kassel, kunt u goedkoop een stralende auto huren bij SIXT autoverhuur. Een auto huren in Kassel doet u op de luchthaven (KSF), bij station Kassel-Wilhelmshohe en in de stad zelf aan de Weserstrasse 6. Elk van de locaties voor autoverhuur in Kassel is 7 dagen per week geopend en u kunt uw huurauto er 24 uur per dag ophalen.
Behulpzame medewerkers, autoverhuur met vele extra's

Behulpzame medewerkers, autoverhuur met vele extra's

U kunt Kassel uitstekend bereiken per vliegtuig of per trein. In beide gevallen staan op onze goedkope autoverhuur locatie bekwame medewerkers voor u klaar. Onze autoverhuur in Kassel beschikt over een ruim assortiment. Voor extra snelheid heeft onze vestiging in de stad bovendien over een express balie. Een auto huren in Kassel is snel geregeld dankzij ons vakbekwame personeel. Maar een auto huren in Kassel kunt u ook alvast vanuit huis regelen. Bijvoorbeeld via deze website of eenvoudig per telefoon (023-5698656). Ook bij een boeking op het reisbureau zal men u graag onze huurauto's adviseren.
Uw luxe auto van Sixt kan worden uitgerust met vele extra's. Een baby zitje of kinderzitje voor de kinderen en voor uw gemak een radio en navigatie systeem. Ook aan winters weer is bij onze goedkope autoverhuur gedacht. Zo staat uw auto op veilige winterbanden en is er de sneeuw ketting voor gevaarlijk winterweer. Natuurlijk bestaat er de mogelijkheid van een extra bestuurder en kunt u voor het eigen risico kiezen voor een verzekering naar wens. Met onze gebruiksvriendelijke app kunt u ook onderweg pas uw auto reserveren. Via uw smartphone of tablet zijn wij dag en nacht bereikbaar.
Volop mogelijkheden voor uitstapjes

Volop mogelijkheden voor uitstapjes

De meer dan duizend jaar oude stad Kassel kent vele bezienswaardigheden. Een leuk uitstapje is een bezoek aan Bergpark Wilhelmshöhe, het grootste bergpark van Europa. Hier treft u ook het Hercules monument aan van architect Giovanni Francesco Guerniero. U brengt de verschillende musea in de stad goed binnen uw bereik door een auto te huren. Zo is het beroemde Museum Fridericianum beslist een bezoek waard. Dit oudste openbaar museum op het vasteland van Europa is gevestigd in een prachtig gebouw. Kassel is omgeven door ongerepte natuur. Het natuurpark Meißner-Kaufunger Wald is hier een bewijs van. Wilt u genieten van prachtige panorama's, wilde planten en dieren, dan is een bezoek aan dit park een echte aanrader!
Show more
Handige weetjes voor huren in Kassel
Wat is de minimumleeftijd om een auto te huren in Kassel?
Om een auto bij SIXT te huren vanaf Kassel dien je tenminste 18 te zijn met een geldig rijbewijs. Voor sommige autocategorieën is een hogere minimumleeftijd vereist. Toeslag voor minderjarige bestuurders kan van toepassing zijn.
Kan ik mijn reservering bewerken, verlengen of annuleren?
Bij SIXT kun je online betalen of wanneer je je auto oppikt in Kassel.
Kan ik een andere inleverlocatie kiezen in Kassel?
Het is mogelijk een auto voor een enkele reis te boeken tussen vestigingen in Kassel. Een toeslag kan van toepassing zijn.
Show more
Zie alle Veelgestelde Vragen
Klantreviews & feedback
4,7
Op basis van 923 reviews
Op de SIXT-vestiging
(4,8)
De route naar SIXT
(4,8)
Overgave voertuig
(4,7)

Meer SIXT voor jou

App

App

Download de SIXT app en je bent sneller op weg.
Lange termijn huur

Lange termijn huur

Huur een auto voor een langere periode en bespaar.
Extra's

Extra's

Neem alles wat je nodig hebt, van kinderzitjes tot extra bestuurder.
Show more
Veelgestelde vragen over huren in Kassel
Wat heb ik nodig om een auto te huren in Kassel?
Kan ik een auto voor lange termijn huren in Kassel?
Moet ik verzekering of dekkingspakketten bij mijn huur in Kassel?
Kan ik een extra bestuurder aan mijn huur toevoegen?

Check onze vestigingen in Kassel

Meer weergeven