Kaiserslautern

Auto huren in Kaiserslautern: Goedkoop bij autoverhuur Sixt

Wilt u een auto huren in Kaiserslautern die goedkoop en van zeer goede kwaliteit? Kijkt u dan zeker eens bij de zorgvuldig geselecteerde modellen van SIXT autoverhuur. Onze auto's zijn altijd minder dan een halfjaar oud en daardoor voorzien van moderne veiligheidstechnieken.

ALLE SIXT LOCATIES

Het huren van een auto biedt mogelijkheden

Een auto huren kan voor verschillende doeleinden een uitkomst bieden in Kaiserslautern. Wilt u op verkenning door de stad of de omgeving daarvan, dan is een veilige en goedkope auto noodzakelijk. Er zijn namelijk talloze interessante en unieke activiteiten te ondernemen in de omgeving. Bijvoorbeeld naar de Burg Hohonecken waar je een fantastische hike kunt maken of je gaat voor de nodige cultuur naar het Pfälzgalerie museum.

Bekijk meer Bekijk minder
Autoverhuur - veilig en goedkoop

Autoverhuur - veilig en goedkoop

Wij bieden betrouwbare auto's voor scherpe prijzen. Kernpunten die bij autoverhuur uiteraard van het grootste belang zijn. De nieuwe modellen zorgen ervoor dat u veilige en comfortabele kilometers kunt maken. U kunt op uw dooie gemak en op uw eigen tijden de stad verkennen. U behoudt uw vrijheid en uw onafhankelijkheid met Sixt autoverhuur. Wanneer u de beslissing maakt om bij ons een auto te gaan huren, dan zult u merken dat dit enkel voordelen biedt. U huurt namelijk eenvoudig, snel en voordelig een huurauto in merken zoals BMW, Mercedes of Volkswagen. Bezoekt u ons, dan staan professionele medewerkers u te woord. Zij zullen ervoor zorgen dat u een huurauto krijgt die bij u past en waarmee u veilig en comfortabel de weg op kunt.

Autoverhuur Sixt - huur een auto die bij u past

Autoverhuur Sixt - huur een auto die bij u past

Het huren van een auto bij Sixt biedt zoals gezegd vele voordelen. U krijgt een auto op maat, want u als klant bent belangrijk in de keuze van een geschikte auto. Rijdt u graag in een automaat, een luxe auto of een sportauto? Voor ieder is er wat wils. Wilt u liever een busje huren, omdat u deze nodig heeft voor het vervoer van spullen, dan kunt ook daarvoor een passende auto verwachten. Andere extra's zoals een kinderzitje, winterbanden, navigatie of een sneeuwketting behoren ook tot de mogelijkheden. Welke auto u ook gaat huren, we zullen u voorzien van een goede, passende en veilige auto inclusief officiële documenten en een ondertekende huurovereenkomst. Bij Sixt zullen we er alles aan doen om het u zo makkelijk mogelijk te maken tegen onze scherpe tarieven

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties