Autoverhuur
Kaiserslautern
Inklappen
Duitsland // Kaiserslautern
Gegevens wijzigen

Auto huren Kaiserslautern – Goedkoop bij autoverhuur Sixt

Wilt u een auto huren in Kaiserslautern die goedkoop en van zeer goede kwaliteit? Kijkt u dan zeker eens bij de zorgvuldig geselecteerde modellen van Sixt autoverhuur. Onze auto's zijn altijd minder dan een halfjaar oud en daardoor voorzien van moderne veiligheidstechnieken.

 
 • AAFES Baumholder
  Smith Barracks, Service Mall
  55774 Baumholder

  Ma. - Vr.09:00 - 18:00
  Op deze locatie huren

 • Kaiserslautern
  Mainzer Str. 83
  67657 Kaiserslautern

  Ma. - Vr.07:00 - 18:00
  Za.08:00 - 12:00
  Zo.09:00 - 12:00
  Feestdag09:00 - 12:00
  Op deze locatie huren

 • AAFES Baumholder

  Sixt Autoverhuur
  Smith Barracks, Service Mall
  55774 Baumholder

  Ma. - Vr.09:00 - 18:00

  Beschikbare voertuigcategorieën: Auto's & stationwagens, Sportauto's & cabrio's, SUV's

 • Kaiserslautern

  Sixt Autoverhuur
  Mainzer Str. 83
  67657 Kaiserslautern

  Ma. - Vr.07:00 - 18:00
  Za.08:00 - 12:00
  Zo.09:00 - 12:00
  Feestdag09:00 - 12:00

  24u inleveren

  Beschikbare voertuigcategorieën: Auto's & stationwagens, Sportauto's & cabrio's, SUV's, Busje

Autoverhuur Sixt, huur een auto die bij u past

Autoverhuur, veilig en goedkoop

Wij bieden betrouwbare auto's voor scherpe prijzen. Kernpunten die bij autoverhuur uiteraard van het grootste belang zijn. De nieuwe modellen zorgen ervoor dat u veilige en comfortabele kilometers kunt maken. U kunt op uw dooie gemak en op uw eigen tijden de stad verkennen. U behoudt uw vrijheid en uw onafhankelijkheid met Sixt autoverhuur. Wanneer u de beslissing maakt om bij ons een auto te gaan huren, dan zult u merken dat dit enkel voordelen biedt. U huurt namelijk eenvoudig, snel en voordelig een huurauto in merken zoals BMW, Mercedes of Volkswagen. Bezoekt u ons, dan staan professionele medewerkers u te woord. Zij zullen ervoor zorgen dat u een huurauto krijgt die bij u past en waarmee u veilig en comfortabel de weg op kunt.

Het huren van een auto biedt mogelijkheden

Een auto huren kan voor verschillende doeleinden een uitkomst bieden in Kaiserslautern. Wilt u op verkenning door de stad of de omgeving daarvan, dan is een veilige en goedkope auto noodzakelijk. Er zijn namelijk talloze interessante en unieke activiteiten te ondernemen in de omgeving. Bijvoorbeeld naar de Burg Hohonecken waar je een fantastische hike kunt maken of je gaat voor de nodige cultuur naar het Pfälzgalerie museum.

Voordelen

Het huren van een auto bij Sixt biedt zoals gezegd vele voordelen. U krijgt een auto op maat, want u als klant bent belangrijk in de keuze van een geschikte auto. Rijdt u graag in een automaat, een luxe auto of een sportauto? Voor ieder is er wat wils. Wilt u liever een busje huren, omdat u deze nodig heeft voor het vervoer van spullen, dan kunt ook daarvoor een passende auto verwachten. Andere extra's zoals een kinderzitje, winterbanden, navigatie of een sneeuwketting behoren ook tot de mogelijkheden. Welke auto u ook gaat huren, we zullen u voorzien van een goede, passende en veilige auto inclusief officiële documenten en een ondertekende huurovereenkomst. Bij Sixt zullen we er alles aan doen om het u zo makkelijk mogelijk te maken tegen onze scherpe tarieven

 
 

Jouw voordelen bij Sixt

 • Sixt Best Price-garantie
 • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
 • Gratis annuleren of omboeken voor betaling bij afhaling
 • Miles & More - Miles verzamelen
 • Geen verborgen kosten
 • Duitslands grootste en beste autoverhuurder
 • Geen kosten voor creditcard
 • Uitstekende klantenservice