Heidelberg

Auto huren in Heidelberg: Goedkoop bij autoverhuur Sixt

Een romantisch oud kasteel, een prachtige omgeving en de typische Duitse keuken in Heidelberg ontdekt u met een auto van Autoverhuur SIXT. Elk jaar doen meer dan drie miljoen dagjestoeristen de Duitse plaats in Baden-Württemberg aan. Door een auto huren in Heidelberg kunt u meerdere dagen uittrekken om dit bijzonder stukje Duitsland te ontdekken. Onze autoverhuur in Heidelberg ligt net buiten het stadscentrum en is dus eenvoudig bereikbaar.

ALLE SIXT LOCATIES

Plein met fontein trekpleister Heidelberg

De belangrijkste toeristische trekpleister van Heidelberg is het eeuwenoude kasteel dat in de avond prachtig wordt verlicht. Ook de 'Alte Brücke' over de Neckar kan rekenen op belangstelling van toeristen. Heidelberg is een universiteitsstad die kan bogen op een indrukwekkende geschiedenis. Restanten en overblijfselen van deze historie zijn terug te vinden in het stadscentrum. Een aantal pleinen geeft de stad een bijzondere sfeer waarbij de Marktplaatz met een prachtige fontein een centrale plaats in neemt. Het plein wordt omringd door cafés, restaurantjes en kleine winkeltjes, en via een korte wandeling komt u terecht op weer een plein, de Kornmarkt, een van de mooiste pleinen van deze Duitse stad. Ook voor families met kinderen is Heidelberg een heerlijke stad om rond te kijken. Na een stadswandeling komen de kinderen helemaal aan hun trekken in de Zoo Heidelberg.

Bekijk meer Bekijk minder
Goedkope autoverhuur net buiten centrum Heidelberg

Goedkope autoverhuur net buiten centrum Heidelberg

De omgeving is eenvoudig te verkennen met een huurauto. Het stadje ligt tussen de rivier Neckar en de uitlopers van het Odenwald en dat heeft gezorgd voor veel natuurschoon. Door auto huren Heidelberg ontdekt u de mooiste plekjes van Baden-Württemberg en Heidelberg. Wandelliefhebbers kunnen hun hart ophalen omdat bij Heidelberg veel wandelroutes zijn uitgezet. De wandeltochten variëren in lengte en moeilijkheidsgraad. Voor een auto huren, vraag dan ook naar een navigatiesysteem. Dat maakt rijden in de omgeving van Heidelberg een stuk overzichtelijker en kunt u vooral genieten van de omgeving zonder op zoek te moeten naar de bestemming. Voor autoverhuur in Heidelberg kunt u een prijsvergelijking voor goedkope prijzen maken om verzekerd te zijn van de beste deal. Onze auto's zijn maximaal zes maanden oud en met een totaal pakket van verzekeringen, borgsom en kinderzitjes hebben we klantenservice hoog in het vaandel.

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties