Autoverhuur
Heidelberg
Inklappen
Duitsland // Heidelberg
Gegevens wijzigen

Auto huren Heidelberg – Goedkoop bij autoverhuur Sixt

 
 • Heidelberg
  Hebelstr. 1
  69115 Heidelberg

  Ma. - Vr.07:00 - 19:00
  Za.07:00 - 12:00
  Zo.08:00 - 12:00
  Feestdag08:00 - 12:00
  Op deze locatie huren

 • Heidelberg

  Sixt Autoverhuur
  Hebelstr. 1
  69115 Heidelberg

  Ma. - Vr.07:00 - 19:00
  Za.07:00 - 12:00
  Zo.08:00 - 12:00
  Feestdag08:00 - 12:00

  24u inleveren

  Beschikbare voertuigcategorieën: Auto's & stationwagens, Sportauto's & cabrio's, SUV's, Busje

In spoor van miljoenen toeristen naar Heidelberg

Een romantisch oud kasteel, een prachtige omgeving en de typische Duitse keuken in Heidelberg ontdekt u met een auto van Autoverhuur Sixt. Elk jaar doen meer dan drie miljoen dagjestoeristen de Duitse plaats in Baden-Württemberg aan. Door een auto huren in Heidelberg kunt u meerdere dagen uittrekken om dit bijzonder stukje Duitsland te ontdekken. Onze autoverhuur in Heidelberg ligt net buiten het stadscentrum en is dus eenvoudig bereikbaar.

Plein met fontein trekpleister Heidelberg

Heidelberg

De belangrijkste toeristische trekpleister van Heidelberg is het eeuwenoude kasteel dat in de avond prachtig wordt verlicht. Ook de 'Alte Brücke' over de Neckar kan rekenen op belangstelling van toeristen. Heidelberg is een universiteitsstad die kan bogen op een indrukwekkende geschiedenis. Restanten en overblijfselen van deze historie zijn terug te vinden in het stadscentrum. Een aantal pleinen geeft de stad een bijzondere sfeer waarbij de Marktplaatz met een prachtige fontein een centrale plaats in neemt. Het plein wordt omringd door cafés, restaurantjes en kleine winkeltjes, en via een korte wandeling komt u terecht op weer een plein, de Kornmarkt, een van de mooiste pleinen van deze Duitse stad. Ook voor families met kinderen is Heidelberg een heerlijke stad om rond te kijken. Na een stadswandeling komen de kinderen helemaal aan hun trekken in de Zoo Heidelberg.

Goedkope autoverhuur net buiten centrum Heidelberg

Heidelberg rivier Neckar

De omgeving is eenvoudig te verkennen met een huurauto. Het stadje ligt tussen de rivier Neckar en de uitlopers van het Odenwald en dat heeft gezorgd voor veel natuurschoon. Door auto huren Heidelberg ontdekt u de mooiste plekjes van Baden-Württemberg en Heidelberg. Wandelliefhebbers kunnen hun hart ophalen omdat bij Heidelberg veel wandelroutes zijn uitgezet. De wandeltochten variëren in lengte en moeilijkheidsgraad. Voor een auto huren, vraag dan ook naar een navigatiesysteem. Dat maakt rijden in de omgeving van Heidelberg een stuk overzichtelijker en kunt u vooral genieten van de omgeving zonder op zoek te moeten naar de bestemming. Voor autoverhuur in Heidelberg kunt u een prijsvergelijking voor goedkope prijzen maken om verzekerd te zijn van de beste deal. Onze auto´s zijn maximaal zes maanden oud en met een totaal pakket van verzekeringen, borgsom en kinderzitjes hebben we klantenservice hoog in het vaandel.

 
 

Jouw voordelen bij Sixt

 • Sixt Best Price-garantie
 • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
 • Gratis annuleren of omboeken voor betaling bij afhaling
 • Miles & More - Miles verzamelen
 • Geen verborgen kosten
 • Duitslands grootste en beste autoverhuurder
 • Geen kosten voor creditcard
 • Uitstekende klantenservice