Hannover

Auto huren in Hannover: Goedkoop bij autoverhuur Sixt

Hannover verkennen begint met een auto huren bij de autoverhuur van SIXT! Reserveren kan bij de balie van al onze verhuurlocaties of op uw reisbureau. Wilt u de auto liever thuis of op uw werk reserveren? Pak dan uw mobiele telefoon en gebruik onze speciale app of boek online een auto via deze website. Heeft u vragen over een auto huren in Hannover? Dan is het aan te raden om ons even te bellen en een telefonische reservering te maken. Wij hebben onder andere een vestiging in het centrum van Hannover, op Hannover-Langenhagen Airport (HAJ) en bij het centraal station van Hannover. Daar kan binnenkort ook uw huurauto voor u klaar staan!

ALLE SIXT LOCATIES

Hannover: kerstmarkt, musea en een mooie autorit

Dat de jaarlijkse kerstmarkt in Hannover veel bezoekers trekt is bekend. Voor de zaterdagse vlooienmarkt in de binnenstad, Altstadt Flohmarkt, geldt eigenlijk hetzelfde. Menigeen bracht zo'n zaterdag ook een bezoek aan het Sprengel-Museum voor moderne kunst of het Wilhelm-Busch-Museum met karikaturen en grafiek. Na afloop smaakte de koffie goed in de Ernst-August-Galerie, waar 150 winkels u uitnodigen om ook nog wat te shoppen. Daarna wordt het tijd om een auto te huren en een autorit te maken naar de prachtige Lüneburger Heide. Zoiets moois kan eigenlijk niet tot morgen wachten!

Bekijk meer Bekijk minder
Autoverhuur in Hannover: Duitse degelijkheid

Autoverhuur in Hannover: Duitse degelijkheid

Wist u dat u tal van extra's kunt bijboeken? Zo kunt u kiezen voor een auto met een navigatiesysteem, een kinderzitje of winterbanden. Wilt u de wagen liever niet alleen besturen, dan kunt u eenvoudig een extra bestuurder bijboeken. Een all-riskverzekering, persoonlijke inzittendenverzekering of een diefstalverzekering boekt u snel en eenvoudig bij. De extra's vindt u terug op deze website en in onze duidelijke huurovereenkomst. Auto's zijn 24/7 af te halen en in te leveren bij onze autoverhuur in Hannover. Voor service zijn we dag en nacht bereikbaar op +31(0)23-5698656 of de Nederlandse hotline. Ontdek zelf dat we behalve vele extra's ook voordelige auto's hebben en maak een prijsvergelijking voor goedkope prijzen. Goedkope autoverhuur staat bij ons voor een goede prijs en een stuk degelijkheid.

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties