Auto huren in Hannover

Ophalen en inleveren
Afwijkende inleverlocatie
Ophaaldatum
Selecteer pickup datum
Inleverdatum
Selecteer inleverdatum

Meest populair in Hannover

*De prijzen zijn berekend op 05.06.2023 voor een voorafbetaalde huurperiode van 4 bij Hannover Flughafen Langenhagen, beginnend op 12.06.2023. Onze prijzen veranderen dagelijks en dit aanbod is niet gegarandeerd.

Onze diensten vanaf Hannover

Auto huren in Hannover: Goedkoop bij autoverhuur Sixt

Auto huren in Hannover: Goedkoop bij autoverhuur Sixt

Hannover verkennen begint met een auto huren bij de autoverhuur van SIXT! Reserveren kan bij de balie van al onze verhuurlocaties of op uw reisbureau. Wilt u de auto liever thuis of op uw werk reserveren? Pak dan uw mobiele telefoon en gebruik onze speciale app of boek online een auto via deze website. Heeft u vragen over een auto huren in Hannover? Dan is het aan te raden om ons even te bellen en een telefonische reservering te maken. Wij hebben onder andere een vestiging in het centrum van Hannover, op Hannover-Langenhagen Airport (HAJ) en bij het centraal station van Hannover. Daar kan binnenkort ook uw huurauto voor u klaar staan!
Hannover: kerstmarkt, musea en een mooie autorit

Hannover: kerstmarkt, musea en een mooie autorit

Dat de jaarlijkse kerstmarkt in Hannover veel bezoekers trekt is bekend. Voor de zaterdagse vlooienmarkt in de binnenstad, Altstadt Flohmarkt, geldt eigenlijk hetzelfde. Menigeen bracht zo'n zaterdag ook een bezoek aan het Sprengel-Museum voor moderne kunst of het Wilhelm-Busch-Museum met karikaturen en grafiek. Na afloop smaakte de koffie goed in de Ernst-August-Galerie, waar 150 winkels u uitnodigen om ook nog wat te shoppen. Daarna wordt het tijd om een auto te huren en een autorit te maken naar de prachtige Lüneburger Heide. Zoiets moois kan eigenlijk niet tot morgen wachten!
Autoverhuur in Hannover: Duitse degelijkheid

Autoverhuur in Hannover: Duitse degelijkheid

Wist u dat u tal van extra's kunt bijboeken? Zo kunt u kiezen voor een auto met een navigatiesysteem, een kinderzitje of winterbanden. Wilt u de wagen liever niet alleen besturen, dan kunt u eenvoudig een extra bestuurder bijboeken. Een all-riskverzekering, persoonlijke inzittendenverzekering of een diefstalverzekering boekt u snel en eenvoudig bij. De extra's vindt u terug op deze website en in onze duidelijke huurovereenkomst. Auto's zijn 24/7 af te halen en in te leveren bij onze autoverhuur in Hannover. Voor service zijn we dag en nacht bereikbaar op +31(0)23-5698656 of de Nederlandse hotline. Ontdek zelf dat we behalve vele extra's ook voordelige auto's hebben en maak een prijsvergelijking voor goedkope prijzen. Goedkope autoverhuur staat bij ons voor een goede prijs en een stuk degelijkheid.
Show more

Handige weetjes voor huren in Hannover

Autoverhuur onder 25 jaar in Hannover:

Een auto te huren in Duitsland kan vanaf 18 jaar oud, mits je minimaal 1 jaar in het bezit bent van een geldig rijbewijs.

Autoverhuur zonder creditcard in Hannover:

De debit card eigenaar kan een auto huren als er voldoende geld op de rekening staat en er aan de aanvullende voorwaarden wordt voldaan.

One-way huur in Hannover:

Huur een auto in Hannover bij een SIXT vestiging en breng je auto terug bij een andere vestiging. Geen probleem.

Show more
Zie alle Veelgestelde Vragen

Klantreviews & feedback

4,2
Op basis van 3490 reviews
Op de SIXT-vestiging
(4,6)
De route naar SIXT
(4,4)
Het voertuig
(4,2)

Meer SIXT voor jou

App

App

Download de SIXT app en je bent sneller op weg.
Lange termijn huur

Lange termijn huur

Huur een auto voor een langere periode en bespaar.
Extra's

Extra's

Neem alles wat je nodig hebt, van kinderzitjes tot extra bestuurder.
Show more

Veelgestelde vragen over huren in Hannover

Wat is de minimumleeftijd om een auto te huren in Hannover?
Kan ik mijn reservering bewerken, verlengen of annuleren?
Kan ik een andere inleverlocatie kiezen in Hannover?
Wat heb ik nodig om een auto te huren in Hannover?
Kan ik een auto voor lange termijn huren in Hannover?
Moet ik verzekering of dekkingspakketten bij mijn huur in Hannover?
Kan ik een extra bestuurder aan mijn huur toevoegen?