Auto huren in Norderstedt

Ophalen en inleveren
Afwijkende inleverlocatie
Ophaaldatum
Selecteer pickup datum
Inleverdatum
Selecteer inleverdatum

Meest populair in Norderstedt

*De prijzen zijn berekend op 08.06.2023 voor een voorafbetaalde huurperiode van 4 bij Norderstedt, beginnend op 15.06.2023. Onze prijzen veranderen dagelijks en dit aanbod is niet gegarandeerd.

Onze diensten vanaf Norderstedt

Auto huren in Norderstedt: Goedkoop bij autoverhuur Sixt

Auto huren in Norderstedt: Goedkoop bij autoverhuur Sixt

Op een half uur rijden van het centrum van Hamburg een auto huren bij SIXT autoverhuur? U heeft het zo geregeld bij autoverhuur Norderstedt. In deze stad aan de noordzijde van Hamburg, staan onze vakbekwame medewerkers voor u klaar. U bent hier elke dag van de week welkom en kunt uw huurauto dag en nacht ophalen en inleveren.
Prachtige auto's in alle maten

Prachtige auto's in alle maten

Bij de autoverhuur in Norderstedt loopt het huuraanbod van klein tot groot. Stad en omgeving verkent u heel voordelig in een VW Up of Opel Adam, maar u kunt zichzelf ook verwennen met een Ford Focus, BMW of Mercedes-Benz. Genoemde modellen vormen slechts een kleine greep uit ons aantrekkelijke assortiment. Een auto huren in Norderstedt regelt u met veel plezier bij onze medewerkers aan de balie. Maar ook vooraf kunt u de autoverhuur in deze Noord-Duitse stad al regelen. Zo kiest u op deze website de gewenste huurauto eenvoudig van het scherm, of belt u naar ons servicenummer: 023-5698656. Boekt u de vakantie of zakelijke reis graag op een reisbureau, dan weten ze ook daar ons moeiteloos te vinden.
Ook voor het maken van een keuze onderweg biedt Sixt een handige mogelijkheid. Hiervoor downloadt u onze app voor smartphone of tablet. Daarmee kunt u vanaf elke locatie uw auto bij onze goedkope autoverhuur reserveren. Onze vele extra's maken een auto huren in Norderstedt tot een aangename belevenis. Een goede radio, een prettig navigatie systeem, een baby zitje of kinderzitje en een door uzelf aangepaste verzekering; al deze details kunt u bij onze goedkope autoverhuur zelf regelen.
Stad en natuur om van te genieten

Stad en natuur om van te genieten

Natuurlijk huurt u een auto om optimaal van uw vrijheid te genieten. Wat dat betreft is de omgeving van Norderstedt ideaal. Een auto huren doet u bijvoorbeeld om ten oosten van de stad naar Naturschutzgebiet Duvenstedter Brook te gaan. De ongerepte natuur zorgt hier tijdens een verfrissende wandeling voor een onvergetelijke belevenis. Ook de stad Hamburg zult u vast en zeker vereren met een bezoek. Hier treft u een prachtig Raadhuis aan met mooie beelden en een prachtig groen dak. Ook de Sint-Michielskerk in het centrum van de stad is zeker een bezoekje waard. Daarnaast kunt u genieten van de meer dan 50 musea en oneindige hoeveelheid winkels in de oude binnenstad!
Show more

Handige weetjes voor huren in Norderstedt

Wat is de minimumleeftijd om een auto te huren in Norderstedt?
Om een auto bij SIXT te huren vanaf Norderstedt dien je tenminste 18 te zijn met een geldig rijbewijs. Voor sommige autocategorieën is een hogere minimumleeftijd vereist. Toeslag voor minderjarige bestuurders kan van toepassing zijn.
Kan ik mijn reservering bewerken, verlengen of annuleren?
Bij SIXT kun je online betalen of wanneer je je auto oppikt in Norderstedt.
Kan ik een andere inleverlocatie kiezen in Norderstedt?
Het is mogelijk een auto voor een enkele reis te boeken tussen vestigingen in Norderstedt. Een toeslag kan van toepassing zijn.
Show more
Zie alle Veelgestelde Vragen

Klantreviews & feedback

4,7
Op basis van 574 reviews
De route naar SIXT
(4,9)
Op de SIXT-vestiging
(4,8)
Overgave voertuig
(4,7)

Meer SIXT voor jou

App

App

Download de SIXT app en je bent sneller op weg.
Lange termijn huur

Lange termijn huur

Huur een auto voor een langere periode en bespaar.
Extra's

Extra's

Neem alles wat je nodig hebt, van kinderzitjes tot extra bestuurder.
Show more

Veelgestelde vragen over huren in Norderstedt

Wat heb ik nodig om een auto te huren in Norderstedt?
Kan ik een auto voor lange termijn huren in Norderstedt?
Moet ik verzekering of dekkingspakketten bij mijn huur in Norderstedt?
Kan ik een extra bestuurder aan mijn huur toevoegen?

Check onze vestigingen in Norderstedt

Meer weergeven

Site Navigation