Autoverhuur
Hamburg Norderstedt
Inklappen
Duitsland // Hamburg Norderstedt
Gegevens wijzigen

Auto huren Hamburg Norderstedt – Goedkoop bij autoverhuur Sixt

 
 • Norderstedt Centrum
  Segeberger Chaussee 137
  22851 Norderstedt

  Ma. - Vr.07:00 - 19:00
  Za. - Zo.14:00 - 18:00
  Op deze locatie huren

 • Norderstedt Zuid
  Gutenbergring 43
  22848 Norderstedt

  Ma. - Vr.07:00 - 19:00
  Za.08:00 - 12:00
  Zo.09:00 - 12:00
  Op deze locatie huren

 • Norderstedt Centrum

  Sixt Autoverhuur
  Segeberger Chaussee 137
  22851 Norderstedt

  Ma. - Vr.07:00 - 19:00
  Za. - Zo.14:00 - 18:00

  24u inleveren

  Beschikbare voertuigcategorieën: Auto's & stationwagens, Sportauto's & cabrio's, SUV's

 • Norderstedt Zuid

  Sixt Autoverhuur
  Gutenbergring 43
  22848 Norderstedt

  Ma. - Vr.07:00 - 19:00
  Za.08:00 - 12:00
  Zo.09:00 - 12:00

  24u inleveren

  Beschikbare voertuigcategorieën: Auto's & stationwagens, Sportauto's & cabrio's, SUV's, Busje

Auto huren in Hamburg-Norderstedt

Op een half uur rijden van het centrum van Hamburg een auto huren bij Sixt autoverhuur? U heeft het zo geregeld bij autoverhuur Hamburg-Norderstedt. In deze stad aan de noordzijde van Hamburg, staan onze vakbekwame medewerkers voor u klaar aan de Gutenbergring 43. U bent hier elke dag van de week welkom en kunt uw huurauto dag en nacht ophalen en inleveren.

Prachtige auto's in alle maten

Bij autoverhuur Hamburg-Norderstedt loopt het huuraanbod van klein tot groot. Stad en omgeving verkent u heel voordelig in een VW Up of Opel Adam, maar u kunt zichzelf ook verwennen met een Ford Focus, BMW of Mercedes-Benz. Genoemde modellen vormen slechts een kleine greep uit ons aantrekkelijke assortiment. Een auto huren in Hamburg-Norderstedt regelt u met veel plezier bij onze medewerkers aan de balie. Maar ook vooraf kunt u de autoverhuur in deze Noord-Duitse stad al regelen. Zo kiest u op deze website de gewenste huurauto eenvoudig van het scherm, of belt u naar ons servicenummer: 023-5698656. Boekt u de vakantie of zakelijke reis graag op een reisbureau, dan weten ze ook daar ons moeiteloos te vinden. Ook voor het maken van een keuze onderweg biedt Sixt een handige mogelijkheid. Hiervoor downloadt u onze app voor smartphone of tablet. Daarmee kunt u vanaf elke locatie uw auto bij onze goedkope autoverhuur reserveren. Onze vele extra's maken een auto huren in Hamburg-Norderstedt tot een aangename belevenis. Een goede radio, een prettig navigatie systeem, een baby zitje of kinderzitje en een door uzelf aangepaste verzekering; al deze details kunt u bij onze goedkope autoverhuur zelf regelen.

Stad en natuur om van te genieten

Natuurlijk huurt u een auto om optimaal van uw vrijheid te genieten. Wat dat betreft is de omgeving van Hamburg-Norderstedt ideaal. Een auto huren doet u bijvoorbeeld om ten oosten van de stad naar Naturschutzgebiet Duvenstedter Brook te gaan. De ongerepte natuur zorgt hier tijdens een verfrissende wandeling voor een onvergetelijke belevenis. Ook de stad Hamburg zult u vast en zeker vereren met een bezoek. Hier treft u een prachtig Raadhuis aan met mooie beelden en een prachtig groen dak. Ook de Sint-Michielskerk in het centrum van de stad is zeker een bezoekje waard. Daarnaast kunt u genieten van de meer dan 50 musea en oneindige hoeveelheid winkels in de oude binnenstad!

 
 

Jouw voordelen bij Sixt

 • Sixt Best Price-garantie
 • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
 • Gratis annuleren of omboeken voor betaling bij afhaling
 • Miles & More - Miles verzamelen
 • Geen verborgen kosten
 • Duitslands grootste en beste autoverhuurder
 • Geen kosten voor creditcard
 • Uitstekende klantenservice