Auto huren in Göttingen

 

105+ landen

Al meer dan 109 jaar wereldwijde autoverhuur

Premium vloot

Ga op pad als een VIP met onze auto's

Nieuwste auto's

Wij hebben de meest nieuwe auto's

Volledig digitaal

Geen lange rijen aan de balie

Onze diensten vanaf Göttingen

Auto huren Göttingen: Goedkoop bij autoverhuur Sixt

Auto huren Göttingen: Goedkoop bij autoverhuur Sixt

In het gezellige Goettingen kunt u goedkoop een auto huren bij SIXT autoverhuur. Midden in de stad staan onze vriendelijke medewerkers met een groot assortiment huurauto's voor u klaar. U kunt bij autoverhuur Goettingen elke dag van de week terecht.
Eenvoudig een huurauto met extra's reserveren

Eenvoudig een huurauto met extra's reserveren

Onze locatie voor goedkope autoverhuur in Göttingen biedt u bij het ophalen desgewenst voertuigkeuze per iPhone aan. U kunt kiezen uit een groot aantal categorieën, want het aanbod loopt van auto's en stationwagens, via sportauto's en cabrio's tot SUV's en busjes. Reserveert u bij ons een auto, dan geniet u altijd van het nieuwste model. Uw luxe auto, sport auto of diesel auto kan worden uitgerust met diverse extra's. Bent u met de kinderen op stap, dan is een baby zitje of kinderzitje zo geïnstalleerd. Ook radio en navigatie passen in het pakket. Bij slecht weer is er voor u altijd een betrouwbare sneeuwketting voorhanden. Reist er een extra bestuurder met u mee, dan noteert onze medewerker dit direct in de huurovereenkomst. Ook de verzekering kent meerdere varianten.
Reserveren aan de balie is bij een auto huren in Göttingen met alle zorg omgeven. Onze medewerker handelt snel de formaliteiten af en in een handomdraai bent u onderweg. Natuurlijk kunt u ook vooraf alvast een auto huren in Göttingen. Want ook bij een boeking via uw beeldscherm of reservering via de telefoon (023-5698656) geniet u van alle voordelen van onze goedkope autoverhuur. Regelt u de zaken liever onderweg, dan staat onze handige app voor smartphone of tablet u ter beschikking. Hiermee bereikt u onze autoverhuur dag en nacht.
Geniet van cultuur en natuur

Geniet van cultuur en natuur

Met zo'n ruim aanbod in Goettingen maakt Sixt het u gemakkelijk. De fijne automobiliteit zorgt ervoor dat u de stad en haar omgeving intensief kunt gaan bekijken. Hierbij mag u zeker het bekende beeld van de Ganzenhoedster niet missen. Deze Gänseliesel op de Marktbrunnen wordt in deze universiteitsstad door elke promovendus gezoend. Ook de Paulinerkirche in het historische centrum is zeker een bezoekje waard. Tegenwoordig doet hij dienst als bibliotheek van de universiteit. Een auto huren maakt ook een bezoek mogelijk aan de gezellige stad Kassel. Onderweg geniet u daarbij van de uitgestrekte en ongerepte natuur die deze streek zo kenmerkt!
Show more
Handige weetjes voor huren in Göttingen
Wat is de minimumleeftijd om een auto te huren in Göttingen?
Om een auto bij SIXT te huren vanaf Göttingen dien je tenminste 18 te zijn met een geldig rijbewijs. Voor sommige autocategorieën is een hogere minimumleeftijd vereist. Toeslag voor minderjarige bestuurders kan van toepassing zijn.
Kan ik mijn reservering bewerken, verlengen of annuleren?
Bij SIXT kun je online betalen of wanneer je je auto oppikt in Göttingen.
Kan ik een andere inleverlocatie kiezen in Göttingen?
Het is mogelijk een auto voor een enkele reis te boeken tussen vestigingen in Göttingen. Een toeslag kan van toepassing zijn.
Show more
Zie alle Veelgestelde Vragen
Klantreviews & feedback
4,3
Op basis van 503 reviews
De route naar SIXT
(4,8)
Op de SIXT-vestiging
(4,6)
Overgave voertuig
(4,4)

Meer SIXT voor jou

App

App

Download de SIXT app en je bent sneller op weg.
Lange termijn huur

Lange termijn huur

Huur een auto voor een langere periode en bespaar.
Extra's

Extra's

Neem alles wat je nodig hebt, van kinderzitjes tot extra bestuurder.
Show more
Veelgestelde vragen over huren in Göttingen
Wat heb ik nodig om een auto te huren in Göttingen?
Kan ik een auto voor lange termijn huren in Göttingen?
Moet ik verzekering of dekkingspakketten bij mijn huur in Göttingen?
Kan ik een extra bestuurder aan mijn huur toevoegen?

Check onze vestigingen in Göttingen

Meer weergeven