Göttingen

Auto huren Göttingen: Goedkoop bij autoverhuur Sixt

In het gezellige Goettingen kunt u goedkoop een auto huren bij SIXT autoverhuur. Midden in de stad staan onze vriendelijke medewerkers met een groot assortiment huurauto's voor u klaar. U kunt bij autoverhuur Goettingen elke dag van de week terecht.

ALLE SIXT LOCATIES

Eenvoudig een huurauto met extra's reserveren

Onze locatie voor goedkope autoverhuur in Göttingen biedt u bij het ophalen desgewenst voertuigkeuze per iPhone aan. U kunt kiezen uit een groot aantal categorieën, want het aanbod loopt van auto's en stationwagens, via sportauto's en cabrio's tot SUV's en busjes. Reserveert u bij ons een auto, dan geniet u altijd van het nieuwste model. Uw luxe auto, sport auto of diesel auto kan worden uitgerust met diverse extra's. Bent u met de kinderen op stap, dan is een baby zitje of kinderzitje zo geïnstalleerd. Ook radio en navigatie passen in het pakket. Bij slecht weer is er voor u altijd een betrouwbare sneeuwketting voorhanden. Reist er een extra bestuurder met u mee, dan noteert onze medewerker dit direct in de huurovereenkomst. Ook de verzekering kent meerdere varianten.

Reserveren aan de balie is bij een auto huren in Göttingen met alle zorg omgeven. Onze medewerker handelt snel de formaliteiten af en in een handomdraai bent u onderweg. Natuurlijk kunt u ook vooraf alvast een auto huren in Göttingen. Want ook bij een boeking via uw beeldscherm of reservering via de telefoon (023-5698656) geniet u van alle voordelen van onze goedkope autoverhuur. Regelt u de zaken liever onderweg, dan staat onze handige app voor smartphone of tablet u ter beschikking. Hiermee bereikt u onze autoverhuur dag en nacht.

Bekijk meer Bekijk minder
Geniet van cultuur en natuur

Geniet van cultuur en natuur

Met zo'n ruim aanbod in Goettingen maakt Sixt het u gemakkelijk. De fijne automobiliteit zorgt ervoor dat u de stad en haar omgeving intensief kunt gaan bekijken. Hierbij mag u zeker het bekende beeld van de Ganzenhoedster niet missen. Deze Gänseliesel op de Marktbrunnen wordt in deze universiteitsstad door elke promovendus gezoend. Ook de Paulinerkirche in het historische centrum is zeker een bezoekje waard. Tegenwoordig doet hij dienst als bibliotheek van de universiteit. Een auto huren maakt ook een bezoek mogelijk aan de gezellige stad Kassel. Onderweg geniet u daarbij van de uitgestrekte en ongerepte natuur die deze streek zo kenmerkt!

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties