Auto huren in Görlitz

Ophalen en inleveren
Afwijkende inleverlocatie
Ophaaldatum
Selecteer pickup datum
Inleverdatum
Selecteer inleverdatum

Meest populair in Görlitz

*De prijzen zijn berekend op 08.06.2023 voor een voorafbetaalde huurperiode van 4 bij Görlitz, beginnend op 15.06.2023. Onze prijzen veranderen dagelijks en dit aanbod is niet gegarandeerd.

Onze diensten vanaf Görlitz

Auto huren in Görlitz: Goedkoop bij autoverhuur Sixt

Auto huren in Görlitz: Goedkoop bij autoverhuur Sixt

Bent u op zoek naar een autoverhuur in Goerlitz? SIXT is een goedkope autoverhuur die daarnaast service erg hoog in het vaandel heeft staan. Middenin het sprookjesachtige Goerlitz, op loopafstand van het centraal station, vindt u onze autoverhuur. De oude binnenstad biedt boeiende bezienswaardigheden, zoals de St. Peter en Paul kerk, de grote Markt en het Schönhof, een origineel burgerhuis uit de Renaissancetijd. Een huurauto brengt alles in een oogwenk dichtbij, ook de luchthaven Rothenburg-Görlitz QTK, ten noordwesten van de stad.
De voordelen van een huurauto in Görlitz

De voordelen van een huurauto in Görlitz

Als u ervoor kiest om een auto te huren, kunt u op ieder gewenst moment waar dan ook naartoe. U zit niet vast aan tijden van het openbaar vervoer en onbeperkte km maken. Wanneer u niet bekend bent in de stad en haar omgeving, is het een mogelijkheid om een navigatiesysteem bij te boeken. Bent u van plan om een lange afstand te rijden, kies dan voor een extra bestuurder. Zo verliest u geen tijd, maar hoeft u ook niet bang te zijn dat uw concentratie daalt doordat u moe wordt terwijl u zelf achter het stuur zit. Een auto huren in Görlitz kan heel snel en eenvoudig: via het reisbureau of onze website, per telefoon of e-mail. U kunt uw auto zelfs boeken via onze handige app! Wij zijn zeven dagen per week op diverse tijden geopend. Het inleveren van de auto is 24 uur per dag mogelijk.
De kwaliteit van Sixt

De kwaliteit van Sixt

Bij onze autoverhuur staan wij altijd garant voor kwaliteit. De auto's in ons aanbod zijn nooit ouder dan een halfjaar en zo komt u dus niet snel voor onaangename verrassingen te staan. Reist u met kinderen? Dan zorgen wij graag voor een kinderzitje. Een auto huren in Görlitz is nog nooit zo makkelijk geweest! Wanneer u besluit om bij ons een auto te huren, kunt u ook altijd een categorie aangeven wat betreft het model. In Görlitz kunt u bijvoorbeeld kiezen voor de categorieën auto's & stationwagens, sportauto's & cabrio's of busje. Op deze manier krijgt u altijd een auto die bij u past en bent u verzekerd van plezierig rijden. U kunt uw auto bij de vestiging zelf betalen, maar ook online. Rekeningen zijn altijd online in te zien, hoewel wij ze u ook per post toe kunnen sturen.
Show more

Handige weetjes voor huren in Görlitz

Wat is de minimumleeftijd om een auto te huren in Görlitz?
Om een auto bij SIXT te huren vanaf Görlitz dien je tenminste 18 te zijn met een geldig rijbewijs. Voor sommige autocategorieën is een hogere minimumleeftijd vereist. Toeslag voor minderjarige bestuurders kan van toepassing zijn.
Kan ik mijn reservering bewerken, verlengen of annuleren?
Bij SIXT kun je online betalen of wanneer je je auto oppikt in Görlitz.
Kan ik een andere inleverlocatie kiezen in Görlitz?
Het is mogelijk een auto voor een enkele reis te boeken tussen vestigingen in Görlitz. Een toeslag kan van toepassing zijn.
Show more
Zie alle Veelgestelde Vragen

Klantreviews & feedback

4,6
Op basis van 261 reviews
Service tijdens en na de huur
(5,0)
Inlevering voertuig
(4,9)
De route naar SIXT
(4,8)

Meer SIXT voor jou

App

App

Download de SIXT app en je bent sneller op weg.
Lange termijn huur

Lange termijn huur

Huur een auto voor een langere periode en bespaar.
Extra's

Extra's

Neem alles wat je nodig hebt, van kinderzitjes tot extra bestuurder.
Show more

Veelgestelde vragen over huren in Görlitz

Wat heb ik nodig om een auto te huren in Görlitz?
Kan ik een auto voor lange termijn huren in Görlitz?
Moet ik verzekering of dekkingspakketten bij mijn huur in Görlitz?
Kan ik een extra bestuurder aan mijn huur toevoegen?

Check onze vestigingen in Görlitz

Meer weergeven

Site Navigation