Autoverhuur
Görlitz
Inklappen
Duitsland // Görlitz
Gegevens wijzigen

Auto huren Görlitz – Goedkoop bij autoverhuur Sixt

 
 • Görlitz Zentrum
  Bahnhofsstrasse 74
  02826 Görlitz

  Ma. - Vr.07:30 - 18:00
  Za.08:00 - 12:00
  Zo.09:00 - 11:00
  Op deze locatie huren

 • Görlitz Zentrum

  Sixt Autoverhuur
  Bahnhofsstrasse 74
  02826 Görlitz

  Ma. - Vr.07:30 - 18:00
  Za.08:00 - 12:00
  Zo.09:00 - 11:00

  24u inleveren

  Beschikbare voertuigcategorieën: Auto's & stationwagens, Sportauto's & cabrio's, SUV's, Busje

Goedkope en betrouwbare autoverhuur in Goerlitz

Bent u op zoek naar een autoverhuur in Goerlitz? Sixt is een goedkope autoverhuur die daarnaast service erg hoog in het vaandel heeft staan. Middenin het sprookjesachtige Goerlitz, op loopafstand van het centraal station, vindt u onze autoverhuur. De oude binnenstad biedt boeiende bezienswaardigheden, zoals de St. Peter en Paul kerk, de grote Markt en het Schönhof, een origineel burgerhuis uit de Renaissancetijd. Een huurauto brengt alles in een oogwenk dichtbij, ook de luchthaven Rothenburg-Görlitz QTK, ten noordwesten van de stad.

De voordelen van een huurauto in Goerlitz

Als u ervoor kiest om een auto te huren, kunt u op ieder gewenst moment waar dan ook naartoe. U zit niet vast aan tijden van het openbaar vervoer en onbeperkte km maken. Wanneer u niet bekend bent in de stad en haar omgeving, is het een mogelijkheid om een navigatiesysteem bij te boeken. Bent u van plan om een lange afstand te rijden, kies dan voor een extra bestuurder. Zo verliest u geen tijd, maar hoeft u ook niet bang te zijn dat uw concentratie daalt doordat u moe wordt terwijl u zelf achter het stuur zit. Een auto huren in Goerlitz kan heel snel en eenvoudig: via het reisbureau of onze website, per telefoon of e-mail. U kunt uw auto zelfs boeken via onze handige app! Wij zijn zeven dagen per week op diverse tijden geopend. Het inleveren van de auto is 24 uur per dag mogelijk.

De kwaliteit van Sixt

Bij onze autoverhuur staan wij altijd garant voor kwaliteit. De auto's in ons aanbod zijn nooit ouder dan een halfjaar en zo komt u dus niet snel voor onaangename verrassingen te staan. Reist u met kinderen? Dan zorgen wij graag voor een kinderzitje. Een auto huren in Goerlitz is nog nooit zo makkelijk geweest! Wanneer u besluit om bij ons een auto te huren, kunt u ook altijd een categorie aangeven wat betreft het model. In Goerlitz kunt u bijvoorbeeld kiezen voor de categorieën Auto's & stationwagens, Sportauto's & cabrio's of Busje. Op deze manier krijgt u altijd een auto die bij u past en bent u verzekerd van plezierig rijden. U kunt uw auto bij de vestiging zelf betalen, maar ook online. Rekeningen zijn altijd online in te zien, hoewel wij ze u ook per post toe kunnen sturen.

 
 

Jouw voordelen bij Sixt

 • Sixt Best Price-garantie
 • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
 • Gratis annuleren of omboeken voor betaling bij afhaling
 • Miles & More - Miles verzamelen
 • Geen verborgen kosten
 • Duitslands grootste en beste autoverhuurder
 • Geen kosten voor creditcard
 • Uitstekende klantenservice