Gießen

Auto huren in Gießen: Goedkoop bij autoverhuur Sixt

U haalt meer uit uw vakantie of zakenreis naar Gießen met een nieuwe en voordelige huurauto van SIXT. U heeft bij onze goed bereikbare autoverhuur in de grootste stad van het Duitse Opper-Hessen een ruime keuze uit een grote verscheidenheid aan compacte en luxe auto's, sportauto's en cabrio's, stationwagens, SUV's en busjes. Elke behoefte kan worden vervuld. Een scherp geprijsde en comfortabele auto huren in Gießen is ideaal om door de stad te toeren en interessante roadtrips door de omgeving te maken.

ALLE SIXT LOCATIES

Een auto huren in het uitstekend bereikbare verkeersknooppunt Gießen

Onze autoverhuur in Gießen ligt in de buurt van een knooppunt van snelwegen als de A5 en A45 en hoofdwegen als de B457. De Duitse universiteitsstad heeft ook een spoorwegstation. Als u met de trein naar Gießen komt en vervolgens een auto wilt huren, bent u vanaf het centraal met de bus binnen enkele minuten bij ons verhuurkantoor. De internationale luchthaven van Frankfurt ligt op circa 70 kilometer afstand van de stad, ofwel een uurtje rijden. Onze professionele en klantvriendelijke medewerkers staan zes dagen in de week voor u klaar om u aan een passende auto te helpen. Uw gehuurde auto kunt u 24 uur per dag ophalen of inleveren. De autosleutel kunt u in het sleutelkastje kwijt.

Een auto huren in het uitstekend bereikbare verkeersknooppunt Gießen
Bekijk meer Bekijk minder
Een voordelige en nieuwe auto rijden bij Sixt autoverhuur

Een voordelige en nieuwe auto rijden bij Sixt autoverhuur

Sixt autoverhuur biedt u een voordelige auto aan tegen zeer gunstige voorwaarden. Wij hebben van diverse automerken als BWM, Audi en Mercedes de grootste vloot wereldwijd. Wij kunnen u adviseren over de voor u beste huurauto in Gießen, maar u kunt ook zelf op basis van onze online prijsvergelijking een voertuigcategorie selecteren en deze reserveren via uw laptop, tablet, smartphone of smartwatch. U bent dan al vroegtijdig verzekerd van goedkoop een auto huren in Gießen. Onze service omvat tevens dat u de gehuurde auto kosteloos mag omboeken of annuleren. U rijdt in een premium auto, waar meestal rijkilometers en Bluetooth al zijn inbegrepen. Voor veilig en zorgeloos rijden kunt u extra's als navigatie, een kinderzitje en inzittendenbescherming eenvoudig bijboeken.

Een auto huren in Gießen vergroot uw mogelijkheden op vakantie of zakentrip

Een auto huren in Gießen vergroot uw mogelijkheden op vakantie of zakentrip

De Hessische stad Gießen in de buurt van Frankfurt am Main heeft veel te bieden. Met een auto komt u overal. Rijd naar de middeleeuwse kastelen, het historische arboretum, de prachtige botanische tuin en het Liebig museum, waar indrukwekkende tentoonstellingen worden gehouden. Een auto komt ook van pas als u naar de op vijf kilometer afstand gelegen Schiffenberg wilt rijden. Hier bevindt zich het gelijknamige klooster en hier kunt u van het mooie uitzicht over de omgeving genieten. Met onze autoverhuur in Gießen haalt u het maximale eruit.

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties