Fulda

Auto huren in Fulda: Goedkoop bij autoverhuur Sixt

Bent u van plan om binnenkort naar Fulda te gaan en twijfelt u daarbij nog over het vervoer ter plaatse? Ontdek de stad met een huurauto van SIXT. Daardoor kunt u gaan en staan waar u maar wilt en bent u niet afhankelijk van het openbaar vervoer.

ALLE SIXT LOCATIES

Snel en makkelijk een auto huren bij Sixt autoverhuur

Een huurauto moet niet alleen goedkoop zijn, maar het is ook fijn als deze snel te vinden is. Bij ons is het mogelijk om de auto te huren via internet, e-mail, telefoon of zelfs via onze handige app. De stad beschikt over een treinstation, zodat u eenvoudig in het centrum kunt komen. Ter plaatse kunt u dan gebruikmaken van de gehuurde auto. Natuurlijk kunt u eerst even een kijkje komen nemen en eventuele vragen bespreken met een van onze medewerkers ter plaatse.

Bekijk meer Bekijk minder
Ontdek de mooiste plaatsjes per auto

Ontdek de mooiste plaatsjes per auto

Fulda is een stad met een bijzondere geschiedenis. Nadat Bonifatius in de plaatselijke abdij werd bijgezet, werd de stad een bedevaartsplaats. De abdij bestaat helaas niet meer in die functie, maar de beroemde dom trekt tot vandaag de dag vele bezoekers. Het prinsbisdom is zelfs nog even in handen van koning Willem I geweest, maar dat duurde slechts een paar jaar. Het stadspaleis en de daarbij behorende tuin zijn zeker de moeite van een bezoekje waard. Deze twee bezienswaardigheden zijn in het oude centrum van de stad gelegen, maar er is nog iets bijzonders aan de rand van de stad:het Deutsches Feuerwehrmuseum. Dit is een echte aanrader, vooral omdat dit eigenlijk zo ongewoon is.

De voordelen van een gehuurde auto

De voordelen van een gehuurde auto

Wie geniet van barok, doet er goed aan om deze stad van onder tot boven te ontdekken. Door een auto bij onze autoverhuur te huren, ligt alles ineens binnen handbereik. Zelfs een dagje rondtoeren door de omgeving is dan eenvoudig te realiseren. Wij hebben diverse modellen in onze voorraad, zoals BMW of Audi, zodat u altijd een auto vindt die bij uw rijstijl past. Gaat u voor een luxe auto of rijdt u toch liever weer eens in een sportmodel? Verder bieden wij diverse extra's, zoals een navigatiesysteem, zodat u nooit echt kunt verdwalen. Mocht u van plan zijn om veel kilometers af te leggen, dan is het tevens mogelijk om te kiezen voor een extra bestuurder. Bij Sixt staan we altijd graag voor u klaar!

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties