Auto huren in Fulda

Ophalen en inleveren
Afwijkende inleverlocatie
Ophaaldatum
Selecteer pickup datum
Inleverdatum
Selecteer inleverdatum

Meest populair in Fulda

*De prijzen zijn berekend op 07.06.2023 voor een voorafbetaalde huurperiode van 4 bij Fulda, beginnend op 14.06.2023. Onze prijzen veranderen dagelijks en dit aanbod is niet gegarandeerd.

Onze diensten vanaf Fulda

Auto huren in Fulda: Goedkoop bij autoverhuur Sixt

Auto huren in Fulda: Goedkoop bij autoverhuur Sixt

Bent u van plan om binnenkort naar Fulda te gaan en twijfelt u daarbij nog over het vervoer ter plaatse? Ontdek de stad met een huurauto van SIXT. Daardoor kunt u gaan en staan waar u maar wilt en bent u niet afhankelijk van het openbaar vervoer.
Snel en makkelijk een auto huren bij Sixt autoverhuur

Snel en makkelijk een auto huren bij Sixt autoverhuur

Een huurauto moet niet alleen goedkoop zijn, maar het is ook fijn als deze snel te vinden is. Bij ons is het mogelijk om de auto te huren via internet, e-mail, telefoon of zelfs via onze handige app. De stad beschikt over een treinstation, zodat u eenvoudig in het centrum kunt komen. Ter plaatse kunt u dan gebruikmaken van de gehuurde auto. Natuurlijk kunt u eerst even een kijkje komen nemen en eventuele vragen bespreken met een van onze medewerkers ter plaatse.
Ontdek de mooiste plaatsjes per auto

Ontdek de mooiste plaatsjes per auto

Fulda is een stad met een bijzondere geschiedenis. Nadat Bonifatius in de plaatselijke abdij werd bijgezet, werd de stad een bedevaartsplaats. De abdij bestaat helaas niet meer in die functie, maar de beroemde dom trekt tot vandaag de dag vele bezoekers. Het prinsbisdom is zelfs nog even in handen van koning Willem I geweest, maar dat duurde slechts een paar jaar. Het stadspaleis en de daarbij behorende tuin zijn zeker de moeite van een bezoekje waard. Deze twee bezienswaardigheden zijn in het oude centrum van de stad gelegen, maar er is nog iets bijzonders aan de rand van de stad:het Deutsches Feuerwehrmuseum. Dit is een echte aanrader, vooral omdat dit eigenlijk zo ongewoon is.
De voordelen van een gehuurde auto

De voordelen van een gehuurde auto

Wie geniet van barok, doet er goed aan om deze stad van onder tot boven te ontdekken. Door een auto bij onze autoverhuur te huren, ligt alles ineens binnen handbereik. Zelfs een dagje rondtoeren door de omgeving is dan eenvoudig te realiseren. Wij hebben diverse modellen in onze voorraad, zoals BMW of Audi, zodat u altijd een auto vindt die bij uw rijstijl past. Gaat u voor een luxe auto of rijdt u toch liever weer eens in een sportmodel? Verder bieden wij diverse extra's, zoals een navigatiesysteem, zodat u nooit echt kunt verdwalen. Mocht u van plan zijn om veel kilometers af te leggen, dan is het tevens mogelijk om te kiezen voor een extra bestuurder. Bij Sixt staan we altijd graag voor u klaar!
Show more

Handige weetjes voor huren in Fulda

Wat is de minimumleeftijd om een auto te huren in Fulda?
Om een auto bij SIXT te huren vanaf Fulda dien je tenminste 18 te zijn met een geldig rijbewijs. Voor sommige autocategorieën is een hogere minimumleeftijd vereist. Toeslag voor minderjarige bestuurders kan van toepassing zijn.
Kan ik mijn reservering bewerken, verlengen of annuleren?
Bij SIXT kun je online betalen of wanneer je je auto oppikt in Fulda.
Kan ik een andere inleverlocatie kiezen in Fulda?
Het is mogelijk een auto voor een enkele reis te boeken tussen vestigingen in Fulda. Een toeslag kan van toepassing zijn.
Show more
Zie alle Veelgestelde Vragen

Klantreviews & feedback

4,1
Op basis van 205 reviews
Op de SIXT-vestiging
(4,4)
Inlevering voertuig
(4,3)
Overgave voertuig
(4,2)

Meer SIXT voor jou

App

App

Download de SIXT app en je bent sneller op weg.
Lange termijn huur

Lange termijn huur

Huur een auto voor een langere periode en bespaar.
Extra's

Extra's

Neem alles wat je nodig hebt, van kinderzitjes tot extra bestuurder.
Show more

Veelgestelde vragen over huren in Fulda

Wat heb ik nodig om een auto te huren in Fulda?
Kan ik een auto voor lange termijn huren in Fulda?
Moet ik verzekering of dekkingspakketten bij mijn huur in Fulda?
Kan ik een extra bestuurder aan mijn huur toevoegen?

Check onze vestigingen in Fulda

Meer weergeven

Site Navigation