Auto huren in Freising

 

105+ landen

Al meer dan 109 jaar wereldwijde autoverhuur

Premium vloot

Ga op pad als een VIP met onze auto's

Nieuwste auto's

Wij hebben de meest nieuwe auto's

Volledig digitaal

Geen lange rijen aan de balie

Onze diensten vanaf Freising

Auto huren in Freising: Goedkoop bij autoverhuur Sixt

Auto huren in Freising: Goedkoop bij autoverhuur Sixt

De Beierse stad Freising ligt vlakbij de internationale luchthaven van München en is daarom een ideale uitvalbasis om dit zuidoostelijke deel van Duitsland te kunnen bekijken. Dat kunt u eenvoudig doen met een goedkope huurauto van SIXT autoverhuur.
Goedkoop auto huren in Freising

Goedkoop auto huren in Freising

Een auto huren in Freising is bij Sixt eenvoudig en voordelig. Bij onze lokale autoverhuur kunt u kiezen uit een ruim aanbod van verschillende soorten auto's. Wij bieden in Freising bijvoorbeeld personenauto's aan als de Volkwagen Golf, Mini 3, Ford C-Max en BMW 1-serie. Ook kunt u bij ons een busje huren als u met vijf of zeven personen wilt reizen. Al onze auto's zijn gemiddeld minder dan zes maanden oud, en bij iedere huurauto in Freising zijn winterbanden bij de prijs inbegrepen. U kunt heel eenvoudig reserveren via onze website, app en Nederlandstalige telefonische hotline. Bovendien kunt u met ons Flextarif kosteloos uw reservering annuleren en omboeken.
Onze autoverhuur in Freising

Onze autoverhuur in Freising

U vindt Sixt autoverhuur aan de zuidkant van Freising, net ten noorden van de rivier de Isar. De internationale luchthaven van München (MUC) ligt op slechts tien kilometer afstand. Met het openbaar vervoer bent u dan ook snel en gemakkelijk bij onze locatie. Bus 635 vertrekt bijvoorbeeld meerdere keren per uur vanaf terminal 1. Als u na ongeveer vijftien minuten reizen met deze buslijn uitstapt op de Schlüterstraße in Freising, is het nog maar drie minuten lopen naar onze verhuurlocatie. Hier kunt u uw gereserveerde auto ophalen of ter plaatse een auto huren. Onze autoverhuur in Freising ligt op 40 kilometer van de beurshallen van München (Messe München).
Veel bezienswaardigheden in en rond Freising

Veel bezienswaardigheden in en rond Freising

Freising is een stad met 50.000 inwoners die dertig kilometer ten noordoosten van München ligt. Op de Domberg die boven de stad uittorent vindt u onder meer de indrukwekkende Maria- en Corbinianusdom. In deze kerk is Paus Benedictus XIV tot priester gewijd, nadat hij op de Domberg theologie had gestudeerd. U kunt op de Domberg ook een bezoek brengen aan de Weihenstephaner brouwerij, de oudste bierbrouwerij ter wereld. In de omgeving van Freising is verder veel te zien. Zo kunt u in München bijvoorbeeld het barokke slot Nymphenburg bezichtigen of naar een voetbalwedstrijd in de Allianz Arena gaan. U kunt er ook voor kiezen om een bezoek te brengen aan het voormalige concentratiekamp Dachau, dat op dertig kilometer van Freising ligt.
Show more
Handige weetjes voor huren in Freising
Wat is de minimumleeftijd om een auto te huren in Freising?
Om een auto bij SIXT te huren vanaf Freising dien je tenminste 18 te zijn met een geldig rijbewijs. Voor sommige autocategorieën is een hogere minimumleeftijd vereist. Toeslag voor minderjarige bestuurders kan van toepassing zijn.
Kan ik mijn reservering bewerken, verlengen of annuleren?
Bij SIXT kun je online betalen of wanneer je je auto oppikt in Freising.
Kan ik een andere inleverlocatie kiezen in Freising?
Het is mogelijk een auto voor een enkele reis te boeken tussen vestigingen in Freising. Een toeslag kan van toepassing zijn.
Show more
Zie alle Veelgestelde Vragen

Meer SIXT voor jou

App

App

Download de SIXT app en je bent sneller op weg.
Lange termijn huur

Lange termijn huur

Huur een auto voor een langere periode en bespaar.
Extra's

Extra's

Neem alles wat je nodig hebt, van kinderzitjes tot extra bestuurder.
Show more
Veelgestelde vragen over huren in Freising
Wat heb ik nodig om een auto te huren in Freising?
Kan ik een auto voor lange termijn huren in Freising?
Moet ik verzekering of dekkingspakketten bij mijn huur in Freising?
Kan ik een extra bestuurder aan mijn huur toevoegen?

Check onze vestigingen in Freising

Meer weergeven