Auto huren in Freiburg

Ophalen en inleveren
Afwijkende inleverlocatie
Ophaaldatum
Selecteer pickup datum
Inleverdatum
Selecteer inleverdatum

Meest populair in Freiburg

*De prijzen zijn berekend op 08.06.2023 voor een voorafbetaalde huurperiode van 4 bij Freiburg vracht-werf, beginnend op 15.06.2023. Onze prijzen veranderen dagelijks en dit aanbod is niet gegarandeerd.

Onze diensten vanaf Freiburg

Auto huren in Freiburg: Goedkoop bij autoverhuur Sixt

Auto huren in Freiburg: Goedkoop bij autoverhuur Sixt

Freiburg, deze prachtige Duitse stad is vol van gezelligheid, historie, cultuur en winkelgelegenheden. Freiburg heeft alles om u een complete vakantie te bezorgen. Wat misschien nog wel ontbreekt aan uw vakantie is een goede auto. Want een auto maakt uw vakantie nog comfortabeler! U bent bijvoorbeeld niet afhankelijk van het openbaar vervoer. Zo kunt u heengaan waar u maar wilt en zo lang blijven als u wenst. Autoverhuur SIXT helpt u graag om uw vakantie zo ontspannend mogelijk te maken.
Profiteer van onze klantvriendelijke service

Profiteer van onze klantvriendelijke service

Bij autoverhuur Freiburg profiteert u van een klantvriendelijke service. Op een eenvoudige manier kunt u bij ons uw auto huren. Dit kan per telefoon, via onze website of via uw reisbureau. Uiteraard bent u ook altijd welkom op één van onze locaties. Want wij helpen u graag. Autoverhuur Freiburg heeft ruime keuze uit verschillende typen auto's. Zo kiest u precies de auto die bij u past. Ook kunt u kiezen voor extra mogelijkheden zoals een navigatiesysteem of een kinderzitje. Onze auto's zijn goed onderhouden en maximaal 1,5 jaar oud. Ook vinden wij het net als u belangrijk dat u voordelig uit bent. Daarom doen we bij elke reservering een prijsvergelijking voor goedkope prijzen. Met onze goedkope autoverhuur kan uw vakantie beginnen! Direct bij aankomst staat de auto voor u klaar bij centraal station Freiburg of bij andere dichtstbijzijnde locaties. U hoeft niet te wachten maar kan gelijk instappen.
Een auto huren voor een complete vakantie

Een auto huren voor een complete vakantie

Een auto huren in Freiburg biedt u een tal van mogelijkheden. Bezoek eens de beroemde Freiburgse Kathedraal, de Feldberg of het Mundenhof. Geniet van de oude binnenstad met de gezellige markt, de nostalgische straatjes en de sfeervolle terrasjes. In Duitsland kunt u gratis of voordelig parkeren dus werkelijk alles kunt u met de auto doen! Heeft u zin in een wat langere rit? Buiten de stad kunt u genieten van de prachtige natuur met de indrukwekkende watervallen en oude kastelen. Maak uw vakantie compleet en geniet van het comfort van een huurauto!
Show more

Handige weetjes voor huren in Freiburg

Wat is de minimumleeftijd om een auto te huren in Freiburg?
Om een auto bij SIXT te huren vanaf Freiburg dien je tenminste 18 te zijn met een geldig rijbewijs. Voor sommige autocategorieën is een hogere minimumleeftijd vereist. Toeslag voor minderjarige bestuurders kan van toepassing zijn.
Kan ik mijn reservering bewerken, verlengen of annuleren?
Bij SIXT kun je online betalen of wanneer je je auto oppikt in Freiburg.
Kan ik een andere inleverlocatie kiezen in Freiburg?
Het is mogelijk een auto voor een enkele reis te boeken tussen vestigingen in Freiburg. Een toeslag kan van toepassing zijn.
Show more
Zie alle Veelgestelde Vragen

Klantreviews & feedback

4,3
Op basis van 1037 reviews
Op de SIXT-vestiging
(4,7)
De route naar SIXT
(4,6)
Overgave voertuig
(4,4)

Meer SIXT voor jou

App

App

Download de SIXT app en je bent sneller op weg.
Lange termijn huur

Lange termijn huur

Huur een auto voor een langere periode en bespaar.
Extra's

Extra's

Neem alles wat je nodig hebt, van kinderzitjes tot extra bestuurder.
Show more

Veelgestelde vragen over huren in Freiburg

Wat heb ik nodig om een auto te huren in Freiburg?
Kan ik een auto voor lange termijn huren in Freiburg?
Moet ik verzekering of dekkingspakketten bij mijn huur in Freiburg?
Kan ik een extra bestuurder aan mijn huur toevoegen?

Check onze vestigingen in Freiburg

Meer weergeven

Site Navigation