Auto huren in Erlangen

Ophalen en inleveren
Afwijkende inleverlocatie
Ophaaldatum
Selecteer pickup datum
Inleverdatum
Selecteer inleverdatum

Meest populair in Erlangen

*De prijzen zijn berekend op 08.06.2023 voor een voorafbetaalde huurperiode van 4 bij Erlangen Tennenlohe, beginnend op 15.06.2023. Onze prijzen veranderen dagelijks en dit aanbod is niet gegarandeerd.

Onze diensten vanaf Erlangen

Auto huren in Erlangen: Goedkoop bij autoverhuur Sixt

Auto huren in Erlangen: Goedkoop bij autoverhuur Sixt

Op zoek naar autoverhuur in Erlangen? Bij SIXT vindt u altijd de huurauto die bij u past - of het nu gaat om een luxe wagen, een sportauto of een praktisch busje. De stad is zowel in de zomer als in de winter een populaire bestemming. Er zijn allerlei bijzondere bezienswaardigheden om te ontdekken en aan het einde van het jaar is er een sfeervolle kerstmarkt.
Goedkoop auto huren in Erlangen

Goedkoop auto huren in Erlangen

Een auto huren in Erlangen is bij Sixt autoverhuur heel eenvoudig. U kunt uw auto niet alleen via de website reserveren, maar ook per telefoon of met behulp van de handige app. Bij Sixt kunt u de categorie van uw voorkeur aangeven. Een specifiek model wordt niet gegarandeerd, maar u krijgt altijd een auto toegewezen die valt binnen de categorie van uw keuze. Wanneer bij het model staat dat navigatie geïntegreerd is, zijn hier geen extra kosten aan verbonden. Natuurlijk zijn er allerlei handige opties mogelijk. Zo is een baby- of kinderzitje onmisbaar wanneer u jonge avonturiers aan boord hebt. Reist u met het vliegtuig vanuit uw thuisbasis naar de stad? De luchthaven van Neurenberg ligt ongeveer 15 km van het centrum van Erlangen verwijderd.
Met een huurauto Erlangen bezichtigen

Met een huurauto Erlangen bezichtigen

Erlangen heeft ongeveer 100.000 inwoners en ligt in de Duitse deelstaat Beieren. De stad kreeg al in 1743 een universiteit en werd daarmee belangrijk voor de regio. Momenteel is vooral de vestiging van Siemens belangrijk voor de werkgelegenheid. Wie met de auto op zoek gaat naar bezienswaardigheden in Erlangen mag zeker het barokke Markgraventheater niet missen. Misschien is de buitenkant nog niet opvallend maar het interieur is een juweeltje van barokke architectuur. Ook de hugenotenkerk is van binnen veel indrukwekkender dan van buiten. Vooral het kostbare barokorgel is van bijzondere schoonheid.
'De berg roept' zegt men in Erlangen en dat betekent dat u in de omgeving prachtige berglandschappen zal aantreffen. Oude Duitse bossen en mooie natuur terwijl u kunt profiteren van de goede wegen zoals overal in Duitsland. Natuurlijk is Neurenberg ook een bezoek waard. De liefhebber van oude kastelen en kerken zal hier zeker genoeg van zijn gading vinden. Het speelgoedmuseum is natuurlijk een must. Hier vindt u van alles over de geschiedenis van het speelgoed, zowel van eeuwen geleden als uit uw eigen jeugd, ongeacht uw leeftijd. Dankzij onze autoverhuur kunt u al deze plaatsen eenvoudig bereiken.
Show more

Handige weetjes voor huren in Erlangen

Wat is de minimumleeftijd om een auto te huren in Erlangen?
Om een auto bij SIXT te huren vanaf Erlangen dien je tenminste 18 te zijn met een geldig rijbewijs. Voor sommige autocategorieën is een hogere minimumleeftijd vereist. Toeslag voor minderjarige bestuurders kan van toepassing zijn.
Kan ik mijn reservering bewerken, verlengen of annuleren?
Bij SIXT kun je online betalen of wanneer je je auto oppikt in Erlangen.
Kan ik een andere inleverlocatie kiezen in Erlangen?
Het is mogelijk een auto voor een enkele reis te boeken tussen vestigingen in Erlangen. Een toeslag kan van toepassing zijn.
Show more
Zie alle Veelgestelde Vragen

Meer SIXT voor jou

App

App

Download de SIXT app en je bent sneller op weg.
Lange termijn huur

Lange termijn huur

Huur een auto voor een langere periode en bespaar.
Extra's

Extra's

Neem alles wat je nodig hebt, van kinderzitjes tot extra bestuurder.
Show more

Veelgestelde vragen over huren in Erlangen

Wat heb ik nodig om een auto te huren in Erlangen?
Kan ik een auto voor lange termijn huren in Erlangen?
Moet ik verzekering of dekkingspakketten bij mijn huur in Erlangen?
Kan ik een extra bestuurder aan mijn huur toevoegen?

Check onze vestigingen in Erlangen

Meer weergeven

Site Navigation