Auto huren in Duisburg

Ophalen en inleveren
Afwijkende inleverlocatie
Ophaaldatum
Selecteer pickup datum
Inleverdatum
Selecteer inleverdatum

Meest populair in Duisburg

*De prijzen zijn berekend op 26.05.2023 voor een voorafbetaalde huurperiode van 4 bij Duisburg, beginnend op 02.06.2023. Onze prijzen veranderen dagelijks en dit aanbod is niet gegarandeerd.

Onze diensten vanaf Duisburg

Auto huren in Duisburg: Goedkoop bij autoverhuur Sixt

Auto huren in Duisburg: Goedkoop bij autoverhuur Sixt

SIXT autoverhuur is uw betrouwbare partner als u een auto wilt huren in Duisburg. In deze Duitse stad staan we voor u klaar aan de Paul-Esch-Strasse, net iets ten zuiden van het centrum. Zowel vanaf het treinstation Duisburg-Hochfeld Süd als de A59, een van de belangrijkste verkeersaders in het Ruhrgebied, is ons filiaal eenvoudig te bereiken. Verder kennen we ruime openingstijden en beschikken we over een uitgebreid assortiment van personenauto`s, SUV's, busjes en zelfs sportmodellen. Een huurauto reserveren doet u tenslotte eenvoudig telefonisch, via onze website of met behulp van onze handige app voor de smartphone.
Autoverhuur in Duisburg voor verschillende doeleinden

Autoverhuur in Duisburg voor verschillende doeleinden

Duisburg ligt daar waar de rivier de Ruhr en de Rijn samenkomen en is vooral een belangrijke industriële stad. Een groot deel van onze klanten komen dan ook voor zakelijke doeleinden een auto huren in Duisburg. Vanaf onze vestiging rijdt u eenvoudig naar de haven, de industrieterreinen rond de stad of andere grote plaatsen in het Ruhrgebied zoals Oberhausen, Bottropp, Essen en Dortmund. Toch, ook voor toeristen biedt autoverhuur in Duisburg zeker mogelijkheden. Zo kunt u bijvoorbeeld de middeleeuwse Salvatorkerk bezoeken, de Zoo van Duisburg of het Landschaftspark Duisburg-Nord. Dit laatste is een bijzonder fascinerend hoogovencomplex dat in 1985 werd stilgelegd en vervolgens werd omgebouwd tot een populaire toeristische attractie.
Voordelig een auto huren met goede service

Voordelig een auto huren met goede service

Om een auto te huren bent u bij ons zeker weten voordelig uit. Zo werden we onlangs in een prijsvergelijking voor goedkope prijzen nog vermeld als een van de goedkoopste autoverhuurders van Europa. Toch gaat goedkope autoverhuur bij ons niet ten koste van de service. Zo zorgen we namelijk altijd voor auto's van maximaal een half jaar oud die in prima onderhoudsstaat verkeren, kennen we een eenvoudige en begrijpbare huurovereenkomst en vragen we een zeer redelijke borg. Verder zijn we altijd bereid met u mee te denken. Wilt u bijvoorbeeld in Duisburg een auto ophalen en deze in Dortmund weer inleveren? Wij zorgen ervoor dat het mogelijk is!
Show more

Handige weetjes voor huren in Duisburg

Wat is de minimumleeftijd om een auto te huren in Duisburg?
Om een auto bij SIXT te huren vanaf Duisburg dien je tenminste 18 te zijn met een geldig rijbewijs. Voor sommige autocategorieën is een hogere minimumleeftijd vereist. Toeslag voor minderjarige bestuurders kan van toepassing zijn.
Kan ik mijn reservering bewerken, verlengen of annuleren?
Bij SIXT kun je online betalen of wanneer je je auto oppikt in Duisburg.
Kan ik een andere inleverlocatie kiezen in Duisburg?
Het is mogelijk een auto voor een enkele reis te boeken tussen vestigingen in Duisburg. Een toeslag kan van toepassing zijn.
Show more
Zie alle Veelgestelde Vragen

Klantreviews & feedback

4,6
Op basis van 799 reviews
Op de SIXT-vestiging
(4,8)
De route naar SIXT
(4,7)
Overgave voertuig
(4,6)

Meer SIXT voor jou

App

App

Download de SIXT app en je bent sneller op weg.
Lange termijn huur

Lange termijn huur

Huur een auto voor een langere periode en bespaar.
Extra's

Extra's

Neem alles wat je nodig hebt, van kinderzitjes tot extra bestuurder.
Show more

Veelgestelde vragen over huren in Duisburg

Wat heb ik nodig om een auto te huren in Duisburg?
Kan ik een auto voor lange termijn huren in Duisburg?
Moet ik verzekering of dekkingspakketten bij mijn huur in Duisburg?
Kan ik een extra bestuurder aan mijn huur toevoegen?

Check onze vestigingen in Duisburg

Meer weergeven