Duisburg

Auto huren in Duisburg: Goedkoop bij autoverhuur Sixt

SIXT autoverhuur is uw betrouwbare partner als u een auto wilt huren in Duisburg. In deze Duitse stad staan we voor u klaar aan de Paul-Esch-Strasse, net iets ten zuiden van het centrum. Zowel vanaf het treinstation Duisburg-Hochfeld Süd als de A59, een van de belangrijkste verkeersaders in het Ruhrgebied, is ons filiaal eenvoudig te bereiken. Verder kennen we ruime openingstijden en beschikken we over een uitgebreid assortiment van personenauto`s, SUV's, busjes en zelfs sportmodellen. Een huurauto reserveren doet u tenslotte eenvoudig telefonisch, via onze website of met behulp van onze handige app voor de smartphone.

ALLE SIXT LOCATIES

Autoverhuur in Duisburg voor verschillende doeleinden

Duisburg ligt daar waar de rivier de Ruhr en de Rijn samenkomen en is vooral een belangrijke industriële stad. Een groot deel van onze klanten komen dan ook voor zakelijke doeleinden een auto huren in Duisburg. Vanaf onze vestiging rijdt u eenvoudig naar de haven, de industrieterreinen rond de stad of andere grote plaatsen in het Ruhrgebied zoals Oberhausen, Bottropp, Essen en Dortmund. Toch, ook voor toeristen biedt autoverhuur in Duisburg zeker mogelijkheden. Zo kunt u bijvoorbeeld de middeleeuwse Salvatorkerk bezoeken, de Zoo van Duisburg of het Landschaftspark Duisburg-Nord. Dit laatste is een bijzonder fascinerend hoogovencomplex dat in 1985 werd stilgelegd en vervolgens werd omgebouwd tot een populaire toeristische attractie.

Bekijk meer Bekijk minder
Voordelig een auto huren met goede service

Voordelig een auto huren met goede service

Om een auto te huren bent u bij ons zeker weten voordelig uit. Zo werden we onlangs in een prijsvergelijking voor goedkope prijzen nog vermeld als een van de goedkoopste autoverhuurders van Europa. Toch gaat goedkope autoverhuur bij ons niet ten koste van de service. Zo zorgen we namelijk altijd voor auto's van maximaal een half jaar oud die in prima onderhoudsstaat verkeren, kennen we een eenvoudige en begrijpbare huurovereenkomst en vragen we een zeer redelijke borg. Verder zijn we altijd bereid met u mee te denken. Wilt u bijvoorbeeld in Duisburg een auto ophalen en deze in Dortmund weer inleveren? Wij zorgen ervoor dat het mogelijk is!

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties