Autoverhuur
Detmold
Inklappen
Duitsland // Detmold
Gegevens wijzigen

Auto huren Detmold – Goedkoop bij autoverhuur Sixt

Bent u op zoek naar het ideale vervoersmiddel tijdens uw verblijf in de Duitse stad Detmold? Dan is autoverhuur in Detmold de juiste optie voor u. De auto's van Sixt zijn in goede conditie en brengen u overal waar u maar zijn wilt.

 
 • Detmold

  Sixt Autoverhuur
  Klingenbergstr. 23
  32758 Detmold

  Ma. - Vr.08:00 - 18:00
  Za.09:00 - 12:00

  24u inleveren

  Beschikbare voertuigcategorieën: Auto's & stationwagens, Sportauto's & cabrio's, SUV's, Busje

Auto huren Detmold

Goedkoop auto huren in Detmold

Sixt is een voordelige en betrouwbare autoverhuur in Detmold. De huurauto's krijgen regelmatig een beurt en zijn gemiddeld niet meer dan 6 maanden oud, waardoor ze in uitstekende staat zijn. Vraagt u zich af hoe u een auto kunt huren? Uiteraard kunt u ervoor kiezen om het formulier op de website in te vullen, maar Sixt autoverhuur beschikt ook over een handige app. Tijdens het reserveren geeft u aan welke categorie auto uw voorkeur heeft. Hoewel een specifiek type auto niet gegarandeerd kan worden, zal er altijd een auto op u staan te wachten die valt binnen de categorie die u gekozen heeft. Ook kunt u tijdens het reserveren allerlei handige opties aanvinken. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor winterbanden of sneeuwkettingen. Natuurlijk behoort een baby- of kinderzitje ook tot de mogelijkheden van onze autoverhuur. Zo reist iedereen veilig mee in de huurauto in Detmold.

De historische stad Detmold

De stad was in eerder eeuwen strategisch gelegen in een handelsroute bij een oversteekplaats in de Werre. Detmold wordt gedomineerd door het Fürstliches Residenzschloss. Met de auto is deze bezienswaardigheid eenvoudig te bereiken. Een bezichtiging is zeer de moeite waard. Let er wel op dat een bezoek alleen mogelijk is via een rondleiding. Als u de mooie, oude binnenstad van Detmold heeft bewonderd, dan is het tijd om te genieten van een drankje en een hapje. Dat kan in het gezellige centrum waar terrasjes en diverse gemütliche horecagelegenheden op uw bezoek wachten. Een auto huren is altijd een goed idee!

Genieten van de omgeving

Een auto huren in Detmold betekent dat u de mooiste plaatsen in dit deel van Duitsland kunt gaan ontdekken. In de nabije omgeving van de stad vindt u een aantal interessante plaatsen om te bezoeken. Zo heeft Paderborn met een kathedraal, een oud raadhuis en een modern winkelcentrum voor elk wat wils, maar u kunt ook het klooster Dalheim bezoeken. Het klooster is oorspronkelijk gebouwd in de 13e eeuw, maar het raakte beschadigd. Het werd later hersteld, namelijk in de 16e eeuw. Het oude tuinhuis is inmiddels tot café-restaurant verbouwd voor de bezoekers.

 
 

Jouw voordelen bij Sixt

 • Sixt Best Price-garantie
 • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
 • Gratis annuleren of omboeken voor betaling bij afhaling
 • Miles & More - Miles verzamelen
 • Geen verborgen kosten
 • Duitslands grootste en beste autoverhuurder
 • Geen kosten voor creditcard
 • Uitstekende klantenservice