Darmstadt

Auto huren Darmstadt: Goedkoop bij autoverhuur Sixt

Als u een auto wilt huren in Darmstadt, dan heeft SIXT autoverhuur op drie vestigingen in de stad een ruim aanbod huurauto's voor u beschikbaar. Op het hoofdstation, in Nord en bij de BMW-dealer. Alle auto's zijn maximaal een half jaar oud en verkeren technisch in topconditie. Neem eens een kijkje in het aanbod dat wij in deze mooie Duitse stad voor u klaar hebben staan.

ALLE SIXT LOCATIES

In Duitsland heeft Sixt uw auto al voor u klaar staan

Een auto huren op uw bestemming in het buitenland biedt u veel voordelen en vrijheid ten opzichte van bijvoorbeeld het lokale openbaar vervoer, u bent immers niet afhankelijk van de dienstregelingen. Een huurauto van de grootste autoverhuurder van Duitsland biedt u bovendien de garantie dat u verzekerd bent van optimale mobiliteit. Omdat u en uw eventuele bijrijder te allen tijde de beschikking houdt over uw eigen auto, blijft u altijd flexibel terwijl u onderweg bent.

Bekijk meer Bekijk minder
Sixt autoverhuur is uw partner tijdens uitstapjes

Sixt autoverhuur is uw partner tijdens uitstapjes

In Darmstadt zijn een aantal bezienswaardigheden die u beslist niet wilt missen. Zo is een uitstapje naar de Marienhöhe een geliefd agendapunt voor bezoekers van deze Duitse stad. Ook het Jugenstilbad mag u eigenlijk niet overslaan tijdens uw bezoek. Bij Sixt huurt u goedkoop een auto om u naar de plek van bestemming te brengen. Zeker als u een bezoek gaat brengen aan werelderfgoed de Groeve Messel, is een auto onmisbaar. Ook uw kinderzitje of sneeuwkettingen kunt u eenvoudig en goedkoop huren, zodat niks een zorgeloze vakantie nog in de weg kan staan. Een auto huren in het buitenland was nog nooit zo eenvoudig. Uiteraard kunt u onze vriendelijke medewerkers altijd om informatie vragen als u aanvullende wensen of eisen heeft.

Auto's van de bekendste merken

Auto's van de bekendste merken

De auto's in ons aanbod zijn van bekende merken als BMW, Volkswagen en Audi. Hierdoor bent u er zeker van dat de techniek u niet snel in de steek zal laten. Ook als u de voorkeur geeft aan een automaat in plaats van een handgeschakelde auto, levert dat geen enkel probleem op. Alle auto's zijn bovendien voorzien van een radio. Met de mogelijkheid om uw eigen risico volledig af te kopen zult u nooit voor onaangename verrassingen komen te staan. Als u op zoek bent naar een cabrio of sportwagen, dan hebben wij ook beslist een auto die aan uw eisen zal voldoen. U bepaalt uiteindelijk welke autoklasse u nodig heeft tijdens uw bezoek. Omdat wij weten dat een extra bestuurder tijdens uw vakantie wel zo handig is, doen wij daar niet moeilijk over: voor een klein bedrag extra per dag kunnen zowel u als uw reisgenoot de auto besturen.

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties