Brunswijk

Auto huren in Brunswijk: Goedkoop bij autoverhuur Sixt

Brunswijk (of Braunschweig) is zo'n typische midden Duitse stad die u het beste kunt ontdekken door een auto te huren bij autoverhuur SIXT. Want met een huurauto kunt u zelf beslissen of u op het hypermoderne Ackerhof-plein in de stad blijft of dat u juist de omgeving intrekt om prachtige dorpjes met vakwerkhuizen te bezichtigen. Met een auto huren in Brunswijk bent u baas over uw eigen vakantie-agenda.

ALLE SIXT LOCATIES

Auto huren in Brunswijk met Sixt

Braunschweig neemt een belangrijke plaats in in de geschiedenis van Duitsland, waarin lange familietradities (het Welfen-geslacht) zorgden voor stabiliteit en groei van de stad en streek. De welvaart vindt u nog steeds terug in mondaine kastelen, burchten en bijvoorbeeld het residentieslot. De meeste historische gebouwen zijn prachtig gerestaureerd en het hele jaar open voor bezoek en rondleidingen. Dat is helaas niet het geval met een ultieme tegenhanger van al die fraaie oude gebouwen. Van het Happy Rizzi-Haus in het centrum van de stad stroomt de moderne architectuur uit de poriën van het gebouw. Helaas is het bijzondere kantoorgebouw alleen van buiten af te bewonderen. Het geeft wel aan dat kunst en cultuur in Brunswijk hoog in het vaandel staan. Stuk voor stuk zijn alle locaties in en rond de stad met uw huurauto in Brunswijk te ontdekken. U hebt bij autoverhuur en Brunswijk altijd de beschikking over jonge en moderne auto's die van alle gemakken zijn voorzien. Onze huurauto's zijn nooit ouder dan een half jaar en dus krijgt u een veilige en betrouwbare auto mee. U kunt de auto huren bij autoverhuur en Brunswijk op het vliegveld Braunschweig Airport (BWE). Daar vindt u goedkope autoverhuur die uw verblijf in de stad zal veraangenamen.

Bekijk meer Bekijk minder
Goedkope autoverhuur in Brunswijk

Goedkope autoverhuur in Brunswijk

U kunt uw auto bestellen bij uw reisbureau. Maar u bereikt onze autoverhuur ook eenvoudig online, waarin u in uw eigen taal de auto van uw keuze kunt reserveren. Wilt u extra's? Dat is geen probleem. Bijvoorbeeld navigatieapparatuur of extra kinderzitjes. Uiteraard zijn onze auto's veilig en dus uitgerust met winterbanden. U kunt kiezen uit ruime gezinsauto's, compacte stadsauto's en ook speciale auto's zoals SUV's of cabrio's. Zelfs sportauto's zijn bij ons geen probleem om te huren. Wilt u liever een diesel, dan is dat ook geen probleem. Net als een auto met een automatische versnellingsbak. U kunt bij ons kiezen wat u wenst. U kunt op het laatste moment nog uw keuze maken met onze speciale app die u van uw smartphone direct verbindt met ons filiaal in Brunswijk. Zo wordt een bezoek aan Brunswijk een stuk aantrekkelijker.

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties