Brilon

Brilon auto huren

De oude binnenstad verkennen van het mooie stadje Brilon: het is het perfecte startpunt van een mooie vakantie in Hochsauerland. Huur een auto in Brilon bij onze SIXT vestiging en kies uit luxe modellen van topmerken zoals Volkswagen en Audi. Kies een Sedan of luxe coupé voor een comfortabele reis, of bijvoorbeeld een SUV om lekker de natuur in te trekken. Je hebt altijd een nieuwe auto tot je beschikking bij SIXT, met vestigingen op handige locaties in Duitsland. Je kunt altijd terecht bij de vriendelijke medewerkers van onze klantenservice, en onze vestigingen hebben ruime openingstijden waar je altijd persoonlijk wordt geholpen.
 

ALLE SIXT LOCATIES

SIXT diensten in Brilon

In Brilon een auto huren is eenvoudig en zo geregeld. Kies uit onze ruimte vloot betaalbare maar luxe auto's, zoals BMW of Audi. Je kunt een auto huren voor bijvoorbeeld weekverhuur of langetermijn verhuur voor een onvergetelijke roadtrip rondom Brilon. Je kunt bij je reservering handige extra's boeken die bij jouw reis passen. Met huurbescherming boek je bijvoorbeeld extra zekerheid, of boek een extra bestuurder bij voor nog meer flexibiliteit tijdens je reis.

Handige tips bij bezoek aan Brilon

Wat te doen in Brilon

Brilon is een historische hanzestad met mooie bezienswaardigheden zoals het oude stadhuis en de stadspoorten. Maar Brilon is ook een prachtig startpunt voor een mooie wandelvakantie. Rijd bijvoorbeeld eens naar het natuurgebied Buchhauser Steine. En bezoek zeker ook alle leuke dorpjes, en bijvoorbeeld de bierbrouwerij in het nabijgelegen Warstein.

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties