Bremerhaven

Auto huren in Bremerhaven: Goedkoop bij autoverhuur Sixt

In de Duitse havenstad Bremerhaven kunt u na aankomst een geweldige auto huren tegen een zeer aantrekkelijk tarief. Zo kunt u uw trip vervolgen in passend vervoer waarmee u de stad en de omgeving op geriefelijke wijze kunt verkennen. U kunt ons autoverhuurbedrijf vinden op twee locaties in de stad: bij het Bremerhaven Cruise-Center (uitsluitend voor cruiseschip passagiers) en op onze uitstekend bereikbare locatie aan de Fischkai 23 waar ervaren medewerkers van de autoverhuur in Bremerhaven u dagelijks met raad en daad terzijde staan.

ALLE SIXT LOCATIES

Snel en doeltreffend een huurauto bespreken in Bremerhaven

Bij onze goedkope autoverhuur vindt u altijd een goede oplossing voor uw tijdelijk vervoersprobleem. Snel en eenvoudig bespreekt u een bij uw situatie passende auto voor een door u te bepalen aantal dagen of meerdere weken. In de autoverhuur in Bremerhaven vindt u een wagenpark met een zeer gevarieerd aanbod van praktische kleine auto's waarmee het gemakkelijk parkeren is, comfortabele gezinsauto's en zeer luxueuze directiewagens. Bij ons een auto huren in Bremerhaven staat voor gemak, kwaliteit en een zeer goede prijs-kwaliteitverhouding. Wanneer u besluit om bij ons een auto te huren in Bremerhaven,zorgen wij voor een prijsvergelijking voor goedkope prijzen zodat u ervan overtuigd kunt zijn dat u bij ons financieel gezien het beste af bent. Het auto te huren in Bremerhaven werkt op zeer klantvriendelijke wijze via onze website of de handige app voor uw Blackberry of iPhone. Telefonisch reserveren kan ook en zelfs via een reisbureau kunt u de huur van een auto bij ons regelen.

Bekijk meer Bekijk minder
Betrouwbare auto's in nieuwstaat tegen heldere voorwaarden huren

Betrouwbare auto's in nieuwstaat tegen heldere voorwaarden huren

Al onze auto's zijn van recente datum en zien er uit om door een ringetje te halen. Technisch verkeren de auto's in optimale staat doordat wij regelmatig controles uitvoeren ten aanzien van veiligheid, comfort en uitstraling. Onze huurovereenkomst is zeer duidelijk en laat voor u en ons niets aan het toeval over. Zo houdt niets u nog tegen om bij ons een eersteklas auto te bespreken waarmee u in Bremerhaven op aangename wijze fraaie bezienswaardigheden kunt gaan bekijken zoals de haven, de vuurtoren, de prachtige Gedächtniskirche en het schitterende uitzicht over de Wezer!

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties