Bremen

Auto huren in Bremen: Goedkoop bij autoverhuur Sixt

Er zijn van die bijzondere, bijna verborgen steden die een onvergetelijke indruk kunnen maken. Als u eens op Bremen Airport vliegt, zoekt u dan een goedkope autoverhuur op en bezoekt u deze eigenzinnige Hanzestad. U kunt een auto huren in Bremen bij SIXT. Deze autoverhuur vindt u in de aankomsthal van het vliegveld.

ALLE SIXT LOCATIES

Een auto huren in Bremen met Sixt autoverhuur

Een van de aantrekkelijke dingen van Bremen is de compactheid van de oude binnenstad (het 'Schnoorgebiet'). Hier waant u zich in de oude binnenstad van Parijs of Brussel. Schilderachtige straatjes met kroegjes, eetwinkels, café's restaurants en bijzondere galerietjes wisselen elkaar in een onophoudelijke reeks af. Een unieke compacte 'Altstadt' compleet met romantische parkjes, vijvers etc. Het imposante Rathaus (gemeentehuis) laat zien waar Bremen vandaan komt: het was een van de rijkste steden in de Gouden Eeuw. Bremen profiteerde - net als Nederland in die periode - volop van de rijke zeereizen naar de Oost. De oude welvaart spat haast van de rijk versierde, robuuste gebouwen in de stad af!

Maar Bremen is beslist geen dode stad: de eigenzinnige bewoners zijn vrij en gastvrij en de stad staat bol van de activiteiten op het gebied van moderne kunst, architectuur en muziek. En 's avonds rust iedereen gemoedelijk uit met een schuimend bier of een prachtige Duitse wijn. Door een auto te huren bent u altijd vrij om te gaan en te staan waar u wilt. Dankzij autoverhuur bent u niet aangewezen op het openbaar vervoer om Bremen te verkennen op de manier en in het tempo dat bij u past.

Bekijk meer Bekijk minder
Uitstap naar Bremerhaven met uw auto

Uitstap naar Bremerhaven met uw auto

Door een auto te huren in Bremen kunt u ook het buitengebied bezoeken. Uit een prijsvergelijking voor goedkope prijzen komt u voor autoverhuur in Bremen al snel uit bij Sixt. De huurauto die u krijgt is altijd jong en schoon en zal u nooit in de steek laten. Na het auto huren moet u eens een bezoek brengen aan Bremerhaven. Hier ziet u hoe het oude zeevaartverleden is omgetoverd in een bruisende haven. Vanuit deze haven wordt handel gedreven over de gehele wereld. Het is een van de grootste overslaghavens voor bananen. Met uw huurauto kunt u ook eens een wat langere rondrit in de regio Bremen maken. Dankzij de goedkope autoverhuur van autoverhuur Sixt komt u in kleine dorpjes waar de tijd stil gestaan lijkt te hebben. Door een auto te huren in Bremen ontdekt u dit nauwelijks bekende gedeelte van Duitsland.

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties