Auto huren in Brandenburg

 

105+ landen

Al meer dan 109 jaar wereldwijde autoverhuur

Premium vloot

Ga op pad als een VIP met onze auto's

Nieuwste auto's

Wij hebben de meest nieuwe auto's

Volledig digitaal

Geen lange rijen aan de balie

Onze diensten vanaf Brandenburg

Auto huren in Brandenburg: Goedkoop bij autoverhuur Sixt

Auto huren in Brandenburg: Goedkoop bij autoverhuur Sixt

Een auto huren bij SIXT autoverhuur in de mooie Duitse deelstaat Brandenburg, is het begin van een aangenaam verblijf. Gelegen rond de Duitse hoofdstad Berlijn, leent dit gebied zich voor talloze uitstapjes met uw huurauto. Om een auto te huren in Brandenburg kunt u op maar liefst 9 locaties terecht.
Historische cultuur en ongerepte natuur

Historische cultuur en ongerepte natuur

Brandenburg is een schitterend historisch gebied. Het is dunbevolkt en een auto huren stelt u in de gelegenheid om de prachtige natuur op eigen gelegenheid te doorkruisen. Ook een bezoek aan Berlijn kan natuurlijk niet uitblijven. Wandelt u hier langs de Bondsdag en bezoekt u de Brandenburger Tor. Deze belangrijkste poort van Berlijn is u vast bekend van de achterzijde van de Duitse euromunt. Ook de bekende steden Potsdam, Cottbus en Frankfurt/Oder wilt u vast niet missen. Zij hebben elk hun eigen verhuurlocatie en kunnen tevens dienen als aantrekkelijke uitvalsbasis voor een autoritje naar Polen!
Makkelijk reserveren met vele extra's

Makkelijk reserveren met vele extra's

Onze autoverhuur in Brandenburg vindt u in alle bekende steden. Zo zijn wij onder andere aanwezig in Potsdam, Frankfurt/Oder, Ludwigsfelde en op het Centraal Station van Cottbus. Elke vestiging wordt bemand door servicebewust personeel. U vindt er een ruim huurassortiment van auto's, stationwagens, sportauto's en SUV's. Een auto huren in Brandenburg is goedkoop, zelfs wanneer u een luxe auto of sport auto kiest. Bij aankomst op één van de locaties van autoverhuur in Brandenburg wordt u vriendelijk en efficiënt geholpen. Ook kunt u er voor kiezen om de goedkope autoverhuur alvast vooraf te regelen. Bijvoorbeeld nu direct via deze website of telefonisch. Ook een boeking via uw reisbureau is erg eenvoudig. Elk goed reisbureau weet ons feilloos te vinden.
Regelt u de autoverhuur in Brandenburg vooraf, dan weet u zeker dat er bij aankomst een prachtig glimmende huurauto op u wacht. Vanzelfsprekend kunt u bij Sixt een groot aantal extra's boeken. Te denken valt aan winterbanden, sneeuwkettingen, baby zitje, kinderzitje en een bijzonder praktisch navigatie systeem. Rijdt u met meerdere personen, dan wordt de extra bestuurder gelijk opgenomen in de huurovereenkomst. Mogelijk weet u pas ter plekke of u gebruik zult maken van onze autoverhuur. Geen nood, hiervoor downloadt u gewoon onze app voor smartphone of tablet. U kunt ons hiermee 24 uur per dag bereiken.
Show more
Handige weetjes voor huren in Brandenburg
Wat is de minimumleeftijd om een auto te huren in Brandenburg?
Om een auto bij SIXT te huren vanaf Brandenburg dien je tenminste 18 te zijn met een geldig rijbewijs. Voor sommige autocategorieën is een hogere minimumleeftijd vereist. Toeslag voor minderjarige bestuurders kan van toepassing zijn.
Kan ik mijn reservering bewerken, verlengen of annuleren?
Bij SIXT kun je online betalen of wanneer je je auto oppikt in Brandenburg.
Kan ik een andere inleverlocatie kiezen in Brandenburg?
Het is mogelijk een auto voor een enkele reis te boeken tussen vestigingen in Brandenburg. Een toeslag kan van toepassing zijn.
Show more
Zie alle Veelgestelde Vragen
Klantreviews & feedback
4,4
Op basis van 1105 reviews
Op de SIXT-vestiging
(4,7)
De route naar SIXT
(4,7)
Inlevering voertuig
(4,5)

Meer SIXT voor jou

App

App

Download de SIXT app en je bent sneller op weg.
Lange termijn huur

Lange termijn huur

Huur een auto voor een langere periode en bespaar.
Extra's

Extra's

Neem alles wat je nodig hebt, van kinderzitjes tot extra bestuurder.
Show more
Veelgestelde vragen over huren in Brandenburg
Wat heb ik nodig om een auto te huren in Brandenburg?
Kan ik een auto voor lange termijn huren in Brandenburg?
Moet ik verzekering of dekkingspakketten bij mijn huur in Brandenburg?
Kan ik een extra bestuurder aan mijn huur toevoegen?

Check onze vestigingen in Brandenburg

Meer weergeven