Auto huren in Bonn

Ophalen en inleveren
Afwijkende inleverlocatie
Ophaaldatum
Selecteer pickup datum
Inleverdatum
Selecteer inleverdatum

Meest populair in Bonn

*De prijzen zijn berekend op 03.06.2023 voor een voorafbetaalde huurperiode van 4 bij Bonn Bad Godesberg, beginnend op 10.06.2023. Onze prijzen veranderen dagelijks en dit aanbod is niet gegarandeerd.

Onze diensten vanaf Bonn

Auto huren in Bonn: Goedkoop bij autoverhuur Sixt

Auto huren in Bonn: Goedkoop bij autoverhuur Sixt

Wanneer u op bezoek bent in het prachtige plaatsje Bonn, dan wilt u natuurlijk ook Slot Augustusburg en Kunst- und Ausstellungshalle der Bundesrepublik Deutschland bezoeken. Met een auto van SIXT autoverhuur bent u er zeker van dat u snel en eenvoudig bij de mooiste toeristische trekpleisters komt. Natuurlijk kunt u gebruik maken van het openbaar vervoer, maar met een huurauto bent u niet afhankelijk van vertrektijden van bussen of treinen. Bovendien kunt u met uw auto ook nog een bezoekje brengen aan het themapark Phantasialand, wat zeker voor de kinderen een waar sprookje zal zijn. Een auto huren heeft u dan ook nog nooit zoveel voordelen opgeleverd.
Een auto huren in de stad Bonn

Een auto huren in de stad Bonn

Sixt staat bekend om haar wereldwijde service. In Bonn beschikken wij dan ook over vijf verhuurlocaties met ruime openingstijden. Hierdoor kunt u uw auto altijd ophalen en inleveren op tijdstippen die passen in uw agenda. Autoverhuur Bonn is gelegen vlakbij het vliegveld van Keulen/Bonn (FKB) waardoor u vanuit uw vliegtuig zo kunt overstappen op een auto. Door ons ruime reserveringssysteem kunt u eenvoudig een auto bij ons boeken die volledig voldoet aan uw eisen. Wij zijn bereikbaar via internet, via de telefoon of via uw reisbureau, zodat u ons op elk moment van de dag kunt bereiken. Een auto huren in Bonn is veilig en betrouwbaar en wij zullen er dan ook alles aan doen om uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. Bij onduidelijkheden, vragen of problemen staan onze medewerkers u graag met veel enthousiasme te woord.
Een auto huren draagt bij aan een onbezorgd verblijf

Een auto huren draagt bij aan een onbezorgd verblijf

Een auto huren in Bonn bij ons verhuurbedrijf heeft vele voordelen. Zo verhuren wij alleen maar nieuwe auto's die maximaal een half jaar oud zijn. Bovendien zijn er volop mogelijkheden bij te boeken, zoals een navigatiesysteem, een kinderzitje of een verzekering voor een extra bestuurder. Autoverhuur Bonn maakt gebruik van een prijsvergelijking voor goedkope prijzen en staat dan ook bekend om haar goedkope autoverhuur. Echter wordt er zeker niet ingeleverd op kwaliteit. Integendeel zelfs, want wij zorgen ervoor dat u veilig de weg op kunt om tijdens uw vakantie of zakenreis zorgeloos de mooiste plekjes te bezoeken. Wij maken gebruik van een heldere huurovereenkomst, zodat voor u alle mogelijkheden en verzekeringen duidelijk op papier staan. Zo kunt u er zeker van zijn dat u niet voor verrassingen komt te staan.
Show more

Handige weetjes voor huren in Bonn

Wat is de minimumleeftijd om een auto te huren in Bonn?
Om een auto bij SIXT te huren vanaf Bonn dien je tenminste 18 te zijn met een geldig rijbewijs. Voor sommige autocategorieën is een hogere minimumleeftijd vereist. Toeslag voor minderjarige bestuurders kan van toepassing zijn.
Kan ik mijn reservering bewerken, verlengen of annuleren?
Bij SIXT kun je online betalen of wanneer je je auto oppikt in Bonn.
Kan ik een andere inleverlocatie kiezen in Bonn?
Het is mogelijk een auto voor een enkele reis te boeken tussen vestigingen in Bonn. Een toeslag kan van toepassing zijn.
Show more
Zie alle Veelgestelde Vragen

Klantreviews & feedback

4,4
Op basis van 1311 reviews
Op de SIXT-vestiging
(4,7)
De route naar SIXT
(4,6)
Overgave voertuig
(4,5)

Meer SIXT voor jou

App

App

Download de SIXT app en je bent sneller op weg.
Lange termijn huur

Lange termijn huur

Huur een auto voor een langere periode en bespaar.
Extra's

Extra's

Neem alles wat je nodig hebt, van kinderzitjes tot extra bestuurder.
Show more

Veelgestelde vragen over huren in Bonn

Wat heb ik nodig om een auto te huren in Bonn?
Kan ik een auto voor lange termijn huren in Bonn?
Moet ik verzekering of dekkingspakketten bij mijn huur in Bonn?
Kan ik een extra bestuurder aan mijn huur toevoegen?

Check onze vestigingen in Bonn

Meer weergeven

Site Navigation