Bochum

Auto huren Bochum: Goedkoop bij autoverhuur Sixt

Wilt u graag een bezoek brengen aan Bochum in Duitsland en bent u hiervoor op zoek naar een huurauto? U kunt aan de Nordring 81 en bij het Centraal Station goedkoop een auto huren bij SIXT. Er is altijd een auto te vinden die bij u past dankzij de flexibiliteit van dit Duitse autoverhuur bedrijf. Onze voertuigen zijn regelmatig gecontroleerd en verkeren daardoor in een goede technische staat.

ALLE SIXT LOCATIES

Een voordelige huurauto boeken bij Sixt voor een bezoek aan deze stad

Deze prachtige plaats in Duitsland is vooral bekend geworden vanwege de mijnbouw. Een herinnering aan deze periode is het mijnmuseum. U kunt dit museum bezoeken door het huren van een auto bij Sixt autoverhuur. Eigenlijk staat de gehele stad in het teken van de industrialisatie. Een andere bezienswaardigheid die u kunt bezoeken, is de kerk van St. Peter en St. Paul. Deze prachtige kerk is aan het begin van de 9e eeuw gebouwd in opdracht van Karel de Grote. Vanaf vliegveld Bochum HBF of het Centraal Station kunt u dankzij een huur auto direct op pad naar diverse bezienswaardigheden in de stad en omgeving.

Bekijk meer Bekijk minder
Autoverhuur op maat

Autoverhuur op maat

Juist ook als u met uw gezin een ontspannen uitstapje wilt maken naar bijvoorbeeld Zeiss Planetarium voor een onvergetelijke blik in het universum, is het huren van een auto een interessante optie. Er is namelijk een kinderzitje aanwezig voor de allerkleinsten. Een specifieke auto kunnen we niet garanderen, echter doen wij ons best u een vergelijkbaar model aan te bieden. Niet alleen voor particulier vervoer kunt u bij ons uitstekend terecht, juist ook voor zakelijk gebruik heeft u bij ons de keuze uit een uitgebreid aanbod van huurauto's. Het huren van een auto gaat altijd gemakkelijk en snel. De medewerkers helpen u graag verder op weg en voorzien u graag van een uitstekende service.

Ervaar de voordelen van Sixt autoverhuur

Ervaar de voordelen van Sixt autoverhuur

Een huur auto boeken bij ons levert u altijd voordelen op. Zo boekt u bijvoorbeeld een luxe auto van een topmerk zoals Audi of een luxe BMW. Bent u met een grote groep mensen? Dan behoort een busje huren ook tot de mogelijkheden. Bovendien profiteert u bij ons altijd van vele extra's. Goedkoop een auto bij ons huren, particulier of zakelijk, doet u daarom bij een van onze vestigingen in deze Duitse stad. U heeft bij ons ook de mogelijkheid uw eigen risico af te kopen, waardoor u zeker weet dat u bij ons goed verzekerd bent.

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties