Auto huren in Bocholt

Ophalen en inleveren
Afwijkende inleverlocatie
Ophaaldatum
Selecteer pickup datum
Inleverdatum
Selecteer inleverdatum

Meest populair in Bocholt

*De prijzen zijn berekend op 05.06.2023 voor een voorafbetaalde huurperiode van 4 bij Bocholt, beginnend op 12.06.2023. Onze prijzen veranderen dagelijks en dit aanbod is niet gegarandeerd.

Onze diensten vanaf Bocholt

Auto huren Bocholt: Goedkoop bij autoverhuur Sixt

Auto huren Bocholt: Goedkoop bij autoverhuur Sixt

Tijdens uw verblijf in Bocholt kunt u bij SIXT terecht voor een voordelige huurauto. Bij onze autoverhuur heeft u een ruime keuze aan auto's en busjes uit verschillende voertuigcategorieën. Zo reist u bijvoorbeeld altijd comfortabel met één van onze premium auto's die standaard uitgerust zijn met airco en navigatie. Daarnaast gaat u met SIXT autoverhuur altijd veilig op weg, omdat onze vloot gemiddeld niet ouder is dan 6 maanden en technisch goed wordt onderhouden.
Goedkoop een auto huren in Bocholt

Goedkoop een auto huren in Bocholt

Een auto huren in Bocholt is bij Sixt altijd goedkoop en u kunt altijd rekenen op onze service. Voor een toegankelijke prijs rijdt u tijdens uw vakantie of zakenreis namelijk in een comfortabele en luxe auto. Het reserveren van een auto via de app of het telefoonnummer gaat eenvoudig en snel. Ditzelfde geldt voor het ophalen van voertuig op locatie. U hoeft zich geen zorgen te maken over een lange wachtrij bij onze autoverhuur in Bocholt, want uw auto staat bij aankomst voor u klaar met de eventuele extra's die u heeft aangevraagd.
Optimaal mobiel met een huurauto in Bocholt

Optimaal mobiel met een huurauto in Bocholt

U kunt bij ons een auto huren zodat u optimaal mobiel bent en onbezorgd op weg gaat in Bocholt. Vanuit deze Duitse plaats aan de Nederlandse grens bent u bijvoorbeeld binnen een uur bij het vliegveld in Weeze (NRN) of Düsseldorf (DUS). Daarnaast zijn de omliggende steden zoals Nijmegen, Dortmund en Duisburg snel te bereiken via de snelweg. Reist u met met een groep van tot 9 personen of met een baby? Ook dan wordt u volledig bedient door Sixt autoverhuur. Vraag bij uw reservering een babyzitje aan of kies voor een busje en reis op uw eigen manier.
Geniet van Noordrijn-Westfalen met huurauto in Bocholt

Geniet van Noordrijn-Westfalen met huurauto in Bocholt

Een auto huren in Bocholt geeft u de mogelijkheid om optimaal te genieten van de regio Noordrijn-Westfalen. In de stad is veel cultuur te vinden dat u een beeld geeft van de geschiedenis van de stad en de regio. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het LWL-Industriemuseum waar u een inkijkje krijgt in het leven van de arbeiders in de textielindustrie in het begin van de 20e eeuw. Duitsland staat verder bekend om zijn bosrijke omgevingen en ook vanuit Bocholt bent u niet meer dan een veertig minuten rijden verwijderd van het dichtstbijzijnde natuurgebied. De Hohe Mark is een natuurpark waar u ontspannen kunt genieten van typisch Duitse flora en fauna.
Show more

Handige weetjes voor huren in Bocholt

Wat is de minimumleeftijd om een auto te huren in Bocholt?
Om een auto bij SIXT te huren vanaf Bocholt dien je tenminste 18 te zijn met een geldig rijbewijs. Voor sommige autocategorieën is een hogere minimumleeftijd vereist. Toeslag voor minderjarige bestuurders kan van toepassing zijn.
Kan ik mijn reservering bewerken, verlengen of annuleren?
Bij SIXT kun je online betalen of wanneer je je auto oppikt in Bocholt.
Kan ik een andere inleverlocatie kiezen in Bocholt?
Het is mogelijk een auto voor een enkele reis te boeken tussen vestigingen in Bocholt. Een toeslag kan van toepassing zijn.
Show more
Zie alle Veelgestelde Vragen

Klantreviews & feedback

4,8
Op basis van 425 reviews
Overgave voertuig
(4,9)
De route naar SIXT
(4,9)
Op de SIXT-vestiging
(4,9)

Meer SIXT voor jou

App

App

Download de SIXT app en je bent sneller op weg.
Lange termijn huur

Lange termijn huur

Huur een auto voor een langere periode en bespaar.
Extra's

Extra's

Neem alles wat je nodig hebt, van kinderzitjes tot extra bestuurder.
Show more

Veelgestelde vragen over huren in Bocholt

Wat heb ik nodig om een auto te huren in Bocholt?
Kan ik een auto voor lange termijn huren in Bocholt?
Moet ik verzekering of dekkingspakketten bij mijn huur in Bocholt?
Kan ik een extra bestuurder aan mijn huur toevoegen?

Check onze vestigingen in Bocholt

Meer weergeven