Auto huren in Bielefeld

 

105+ landen

Al meer dan 109 jaar wereldwijde autoverhuur

Premium vloot

Ga op pad als een VIP met onze auto's

Nieuwste auto's

Wij hebben de meest nieuwe auto's

Volledig digitaal

Geen lange rijen aan de balie

Onze diensten vanaf Bielefeld

Auto huren Bielefeld: Goedkoop bij autoverhuur Sixt

Auto huren Bielefeld: Goedkoop bij autoverhuur Sixt

Wilt u graag een huurauto hebben in Bielefeld? Met SIXT kan dat altijd veilig en betrouwbaar. We hebben op diverse locaties verspreid door de gehele stad een autoverhuur, zodat u altijd snel en comfortabel verder kunt reizen met een goedkoop voertuig van een premium automerk. Veel plezier gewenst met uw verblijf!
Goedkoop een auto huren in Bielefeld bij Sixt autoverhuur

Goedkoop een auto huren in Bielefeld bij Sixt autoverhuur

De auto is het perfecte vervoersmiddel om Bielefeld te ontdekken. Daarom kunt u bij ons terecht op vijf verschillende plaatsen in deze Duitse stad, zoals op het vliegveld (BFE) en het Centraal Station. Op die manier kunt u snel uw weg vervolgen, waar u ook vandaan komt. Bovendien heeft u zo veel keuze in het soort voertuig: van budgetvriendelijk en bescheiden tot luxueus en groot, en van sportauto tot busje. U kunt uw voorkeur gemakkelijk doorgeven wanneer u een auto reserveert. En als u kiest voor online reserveren - via deze website of de app - profiteert u ook nog eens van ons gunstige internettarief. Dat is het voordeel van een auto huren bij Sixt!
Met de huurauto in Bielefeld op stap

Met de huurauto in Bielefeld op stap

Bielefeld is een gezellige stad waar u van alles kunt beleven. Enerzijds trekt de rijke, meer dan 800 jaar lange geschiedenis vele toeristen, en aan de andere kant is het de vestigingsplaats van diverse grote bedrijven, waardoor ook veel zakelijke reizigers Bielefeld aandoen. Maar wat de reden voor uw verblijf ook is, de auto is hier zeer praktisch. De stad wordt namelijk doorkruist door twee grote snelwegen (de A2 en A33), en er is veel parkeergelegenheid. Let wel op dat u het beste in de parkeergarages gaat staan. Aan de straat is vaak plaats, maar de tarieven zijn er veel hoger. Bovendien kunt u daar vaak slechts een beperkte tijd staan.
De leukste toeristische bestemmingen in Bielefeld

De leukste toeristische bestemmingen in Bielefeld

Als u vertrekt vanaf de autoverhuur in Bielefeld, is het centrum een logische eerste stop. Zet uw auto even neer, want het historische hart is autoluw. Hier wandelt u dan binnen enkele minuten naar het charmante winkelgebied. Tegelijkertijd kunt u genieten van diverse historische gebouwen, zoals het oude Raadhuis. De belangrijkste toeristische trekpleister is echter nog tien minuten verder per auto: het Sparrenburgkasteel. Dit twaalfde-eeuwse kasteel is zeker een bezoekje waard. En bent u in de stemming voor wat natuur? Bezoek dan ook de naastgelegen botanische tuin. Alternatief is naar natuurgebied Moosheide, op twintig minuten van het centrum, eveneens een bestemming die aan te bevelen is. Een auto huren in Bielefeld biedt u zo de kans op diverse onvergetelijke belevenissen!
Show more
Handige weetjes voor huren in Bielefeld
Wat is de minimumleeftijd om een auto te huren in Bielefeld?
Om een auto bij SIXT te huren vanaf Bielefeld dien je tenminste 18 te zijn met een geldig rijbewijs. Voor sommige autocategorieën is een hogere minimumleeftijd vereist. Toeslag voor minderjarige bestuurders kan van toepassing zijn.
Kan ik mijn reservering bewerken, verlengen of annuleren?
Bij SIXT kun je online betalen of wanneer je je auto oppikt in Bielefeld.
Kan ik een andere inleverlocatie kiezen in Bielefeld?
Het is mogelijk een auto voor een enkele reis te boeken tussen vestigingen in Bielefeld. Een toeslag kan van toepassing zijn.
Show more
Zie alle Veelgestelde Vragen
Klantreviews & feedback
4,3
Op basis van 511 reviews
Op de SIXT-vestiging
(4,7)
De route naar SIXT
(4,5)
Overgave voertuig
(4,3)

Meer SIXT voor jou

App

App

Download de SIXT app en je bent sneller op weg.
Lange termijn huur

Lange termijn huur

Huur een auto voor een langere periode en bespaar.
Extra's

Extra's

Neem alles wat je nodig hebt, van kinderzitjes tot extra bestuurder.
Show more
Veelgestelde vragen over huren in Bielefeld
Wat heb ik nodig om een auto te huren in Bielefeld?
Kan ik een auto voor lange termijn huren in Bielefeld?
Moet ik verzekering of dekkingspakketten bij mijn huur in Bielefeld?
Kan ik een extra bestuurder aan mijn huur toevoegen?

Check onze vestigingen in Bielefeld

Meer weergeven