Autoverhuur
Bamberg
Inklappen
Duitsland // Bamberg
Gegevens wijzigen

Auto huren Bamberg – Goedkoop bij autoverhuur Sixt

Met Sixt autoverhuur wordt een auto huren in Bamberg wel heel gemakkelijk. U vindt ons bijvoorbeeld vlakbij de Hauptbahnhof, waardoor u meteen uit de trein gebruik kunt maken van uw huurauto.

 
 • Bamberg
  Laubanger 1
  96052 Bamberg

  Ma. - Vr.08:00 - 16:00
  Za.08:00 - 12:00
  Zo.10:00 - 12:00
  Op deze locatie huren

 • Bamberg

  Sixt Autoverhuur
  Laubanger 1
  96052 Bamberg

  Ma. - Vr.08:00 - 16:00
  Za.08:00 - 12:00
  Zo.10:00 - 12:00

  24u inleveren

  Beschikbare voertuigcategorieën: Auto's & stationwagens, Sportauto's & cabrio's, SUV's, Busje

Profiteer van een goedkope huurauto in Bamberg

Met Sixt autoverhuur bent u niet alleen verzekerd van een betrouwbare auto, maar kunt u ook heel goedkoop een auto huren in Bamberg. Bij ons bent u verzekerd van een eerlijke prijs, terwijl de kwaliteit van onze auto's daar niet onder hoeft te lijden. De auto's in onze vloot zijn gemiddeld niet meer dan een halfjaar oud en worden steeds weer goed onderhouden, waardoor u verzekerd bent van een optimaal rijgemak. Kies voor de voertuigcategorie die het best bij u past, wij garanderen u een auto uit de categorie van uw keuze. Zo heeft u bijvoorbeeld de keuze uit een stationwagen of een handig busje. Een auto huren kunt u doen door een mail te sturen, even te bellen of bijvoorbeeld gebruik te maken van onze handige app.

Genieten met een huurauto in Bamberg

Het mooie Duitse stadje Bamberg lijkt rechtstreeks te zijn weggelopen uit een sprookje. In de historische binnenstad vinden we onder meer nog de bijzondere Romaanse Dom, die zeker een bezoekje waard is. Ook de oude haven is een must voor de liefhebbers. In het centrum zijn nog vele oude gebouwen en huizen te vinden die vooral in de avond een dromerige uitstraling hebben. Dat maakt het extra gezellig om in de avond op stap te gaan en te genieten in de plaatselijke restaurants of cafés. Bent u niet bekend in de omgeving? Dan is het zeker aan te raden om te kiezen voor een auto met navigatie. In de stad zijn diverse parkeerplaatsen en garages te vinden, waardoor het eenvoudig is om de auto te parkeren.

Haal alles uit uw bezoek met Sixt

Een autoverhuur moet overal aan denken en dat weet Sixt maar al te goed. Onze autoverhuur in Bamberg biedt u graag een zo compleet mogelijke service. Zo kunt u ook kiezen voor allerlei leuke en handige opties. Een radio met Bluetooth zorgt voor extra sfeer onderweg, terwijl een baby- of kinderzitje onmisbaar is wanneer u met kinderen op stap bent. Verder beschikken wij over een zeer uitgebreide vloot, zodat u altijd een auto kunt vinden van het merk van uw voorkeur. Zo bent u ontspannen op reis dankzij onze autoverhuur in Bamberg!

 
 

Jouw voordelen bij Sixt

 • Sixt Best Price-garantie
 • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
 • Gratis annuleren of omboeken voor betaling bij afhaling
 • Miles & More - Miles verzamelen
 • Geen verborgen kosten
 • Duitslands grootste en beste autoverhuurder
 • Geen kosten voor creditcard
 • Uitstekende klantenservice