Autoverhuur
Baden-Baden
Inklappen
Duitsland // Baden-Baden
Gegevens wijzigen

Auto huren Baden-Baden – Goedkoop bij autoverhuur Sixt

Sixt staat garant voor goede auto's en een uitstekende service. Voor autoverhuur in Baden Baden bent u bij ons dan ook aan het juiste adres. De luxe wagens, sportauto's, cabrio's en andere type auto's zijn allemaal prima in conditie gehouden. De veelzijdige stad staat vooral bekend om de thermen, maar heeft nog veel meer te bieden voor de avontuurlijke bezoeker.

 
 • Baden-Airpark/Karlsruhe Luchth
  Halifax Avenue B420 (Terminal)
  77836 Baden-Baden/Rheinmünster

  Ma. - Vr.10:00 - 18:00
  Op deze locatie huren

 • Baden-Baden Centrum
  Lichtentaler Straße 37-41
  76530 Baden-Baden

  Ma. - Vr.08:00 - 17:00
  Za.08:00 - 12:00
  Op deze locatie huren

 • Baden-Airpark/Karlsruhe Luchth

  Sixt Autoverhuur
  Halifax Avenue B420 (Terminal)
  77836 Baden-Baden/Rheinmünster

  Ma. - Vr.10:00 - 18:00

  24u inleveren

  Beschikbare voertuigcategorieën: Auto's & stationwagens, Sportauto's & cabrio's, SUV's

 • Baden-Baden Centrum

  Sixt Autoverhuur
  Lichtentaler Straße 37-41
  76530 Baden-Baden

  Ma. - Vr.08:00 - 17:00
  Za.08:00 - 12:00

  24u inleveren

  Beschikbare voertuigcategorieën: Auto's & stationwagens, Sportauto's & cabrio's, SUV's, Busje

Auto huren Baden Baden

Goedkoop auto huren in Baden Baden

Met een huurauto uit Baden Baden bent u zo op het juiste adres, of het nu gaat om een zakelijk bezoek of om de mooie bezienswaardigheden die in stad en streek te vinden zijn. Karlsruhe/Baden Baden Airport (FKB) ligt op ongeveer 15 kilometer afstand van het centrum van de stad. In het stadscentrum vindt u een groot station, de Hauptbahnhof. Vanaf deze locaties kunt u zo overstappen in uw gehuurde auto. Het is niet mogelijk om een specifiek model te reserveren, maar u geeft de categorie aan die het best bij uw rijstijl past. Besluit u op het laatste moment om op een andere datum de stad te bezoeken of zegt u de reis af? Bij Sixt autoverhuur is het mogelijk om kosteloos te annuleren of de reservering om te boeken dankzij het Flexitarief dat wereldwijd gehanteerd wordt.

Het sprookjesachtige Baden Baden

Om onderscheid te maken met plaatsjes in Oostenrijk en Zwitserland werd de stad in 1931 pas officieel Baden Baden genoemd. Al bij de Romeinen was de plaats bekend en geliefd vanwege de warmwaterbron. Ook vandaag de dag kunt u zich nog laten verwennen in de twee kuurbaden. Het bronwater komt van een diepte van twee kilometer en heeft een temperatuur van ongeveer 60 graden. Een auto huren in Baden Baden biedt echter nog meer mogelijkheden. Een bezoek aan het historisch centrum of aan het hoger gelegen kasteel Hohenbaden mag niet ontbreken aan uw reis. Reeds in de 12e eeuw is gestart met de bouw van het kasteel, maar tot en met de 15e eeuw zijn er aanpassingen geweest. Het Schloss ligt op de 568 meter hoge rots 'De Battert'. Aan de zuidzijde vindt u natuurgebied. Als u na een ritje in uw huurauto wilt hiken of oefenen in het bergbeklimmen, dan kan dat hier.

De talloze kastelen

Een auto huren staat voor vrijheid en u bent dan ook in de gelegenheid om zelf de omgeving te verkennen. Bij een rondrit in de omgeving van Baden Baden zult u overal kastelen aantreffen. Bij de plaatselijke VVV kunt u voor een kleine vergoeding een kaart kopen waarop de locaties van alle kastelen en bijzonderheden duidelijk staan vermeld. Wij ontmoeten u graag bij onze autoverhuur in het mooie Baden Baden!

 
 

Jouw voordelen bij Sixt

 • Sixt Best Price-garantie
 • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
 • Gratis annuleren of omboeken voor betaling bij afhaling
 • Miles & More - Miles verzamelen
 • Geen verborgen kosten
 • Duitslands grootste en beste autoverhuurder
 • Geen kosten voor creditcard
 • Uitstekende klantenservice