Aken

Aken auto huren

Wil je in Aken een auto huren? Natuurlijk heeft SIXT hier ook weer een verhuurlocatie. Onze vestiging in Aken is 24 uur per dag open, ideaal! En wat voor auto je ook wenst, bij SIXT vind je zeker het model wat je zoekt. Kies uit verschillende voertuigen zoals bijvoorbeeld een minibusje voor een fijne roadtrip door Duitsland, of blijf lekker in de stad en ga voor een kleinere auto zoals een cabriolet of sedan. Haal de auto op bij onze centrum-vestiging in Aken, en begin meteen aan een geweldige reis.

ALLE SIXT LOCATIES

SIXT-diensten in Aken

Je kunt modellen als economy, en compact, sedan en bestelbusje, cabrio’s, personenbusjes, SUV’s, en luxe- en sportmodellen huren. Reis je met kinderen? Ga dan voor een ruime auto en boek er een kinderstoeltje bij. Verder is een GPS geen overbodige luxe. En als je wilt afwisselen tijdens het rijden, kun je ook een extra bestuurder bijboeken. Als je voor een dagtripje gaat, kies dan voor eendagsverhuur. Ga je voor een minivakantie en wil je in Aken een auto huren? Kies dan een auto voor wekelijks verhuur om zonder haast te genieten.

Handige tips bij een bezoek aan Aken

Wat te doen in Aken?

Aken is een stad vol geschiedenis. Er is dan ook genoeg te beleven. Een echte must-see is de Dom van Aken. Deze kerk staat op de UNESCO-werelderfgoedlijst. Een ander geweldig uitje is een bezoek aan de zwavelhoudende warmwaterbronnen, de Carolus Thermen. Voor natuur kies je de wandelroute de Eifelsteig, vlak bij Aken. Hiervoor heb je wel je huurauto nodig, maar het is absoluut de moeite waard.

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties