El Higuero Luchthaven

El Higuero Luchthaven AUTOVERHUUR

adres

Pdte. Antonio Guzmán, 10701 Santo Domingo

GDS-Code: JBQ

Openingstijden

24 uur terugbrengen op aanvraag
MA - ZO:

08:00 - 18:00

Vakanties:

08:00 - 12:00

Kaart

Nabijgelegen locaties

Andere SIXT Locaties in de buurt van El Higuero Luchthaven

Auto huren El Higuero Luchthaven

De Dominicaanse Republiek is een prachtige vakantiebestemming in het Caribisch gebied en vormt samen met Haïti één eiland. Als u aankomt op El Higuero Luchthaven, dan kunt u bij Sixt voordelig een auto huren om volop te genieten van uw verblijf in de Dominicaanse Republiek. Bij Sixt autoverhuur reserveert u eenvoudig het type auto naar keuze en op het moment van aankomst staat de huurauto voor u gereed zodat u direct de weg op kan. U heeft een ruime keuze aan voertuigen zoals een compacte Volkwagen Up, een robuuste SUV van BMW of een personenbusje. U huurt bij ons altijd een voertuigcategorie en geen specifiek model.

Bekijk meer Bekijk minder
Snelle service bij autoverhuur op El Higuero Luchthaven, Santo Domingo

Snelle service bij autoverhuur op El Higuero Luchthaven, Santo Domingo

El Higuero Luchthaven is ongeveer 20 kilometer verwijderd van de hoofdstad Santo Domingo. Een reservering plaatst u eenvoudig via het telefoonnummer of onze mobiele applicatie. Met een reservering is het ophalen van uw auto snel geregeld zonder lange wachtfile. Voor het ophalen en terugbrengen van het voertuig kunt u 24 uur per dag en 7 dagen per week bij ons terecht. Daarnaast bieden wij extra's zoals navigatie en kinderzitjes. Wij bieden ook modellen met automatische transmissie als u dit wenst.

Goedkoop auto huren El Higuero Luchthaven bij Sixt

Goedkoop auto huren El Higuero Luchthaven bij Sixt

Sixt autoverhuur biedt u een voordelige huurauto die aan al uw wensen voldoet voor een onbezorgd verblijf in de Dominicaanse Republiek. Zo heeft u altijd een comfortabel vervoersmiddel tijdens uw vakantietrip of tijdens zakelijke ritten. Wij bieden niet alleen een auto tegen aantrekkelijke tarieven, maar garanderen ook dat u altijd een goed onderhouden voertuig meekrijgt die niet ouder is dan één jaar. Geniet voordelig van de vrijheid van een huurauto met onze autoverhuur op El Higuero Luchthaven!