Auto huren in Nørresundby

Ophalen en inleveren
Afwijkende inleverlocatie
Ophaaldatum
Selecteer pickup datum
Inleverdatum
Selecteer inleverdatum

Meest populair in Nørresundby

*De prijzen zijn berekend op 08.06.2023 voor een voorafbetaalde huurperiode van 4 bij Aalborg Luchthaven, beginnend op 15.06.2023. Onze prijzen veranderen dagelijks en dit aanbod is niet gegarandeerd.

Onze diensten vanaf Nørresundby

Auto huren Nørresundby – Goedkoop bij autoverhuur Sixt

Auto huren Nørresundby – Goedkoop bij autoverhuur Sixt

Een auto huren in Norresundby is een prima methode om de stad en de regio Noord Jutland te leren kennen. Het gebied leent zich voor lome, luie autoritten door prachtige golvende landschappen. Bij autoverhuur Norresundby vindt u alleen jonge auto's in alle soorten en maten die voor dit werk zeer geschikt zijn. De huurauto die u kiest is nooit ouder dan zes maanden en dus hoeft u geen angst te hebben voor pech of een vieze auto. Dat maakt het genieten van Jutland en Norresundby extra aantrekkelijk.
Rust en ruimte

Rust en ruimte

Norresundby en Jutland bieden de gehaaste reiziger rust en ruimte. Als u door een prijsvergelijking voor goedkope prijzen heeft gekozen om een auto te huren in Norresundby dan kan het onthaasten beginnen. U bereikt Norresundby per vliegtuig via Copenhagen (CPH), maar de stad beschikt ook over een treinverbinding. Vroeger was Norresundby een aparte plaats, maar nu is het onderdeel van Aalborg geworden. Dat maakt u niets uit, want dankzij de goedkope autoverhuur kunt u letterlijk gaan en staan waar en wanneer u wenst. Het kerkje van Norresundby,maar ook het centrum hebben die typische Deens architectuur, waarin veel andere culturen te herkennen zijn. Door bij Sixt een auto te huren in Norresundby kunt u de stad rustig bekijken. Er is voldoende parkeerruimte en dankzij de extra's als navigatiesystemen in onze auto's zult u niet snel verdwalen. Door een auto te huren kunt u via de Limfjordstunnel snel naar Aalborg rijden.
Auto huren ook voor Aalborg

Auto huren ook voor Aalborg

Aalborg is een belangrijke havenplaats van Denemarken en dat geeft de gebruikelijke dynamiek aan de derde stad van Denemarken. Het is van oorsprong een handelspost van de Vikingen en in het museum kunt u daarover uitvoerig worden geïnformeerd. Dankzij de autoverhuur bent u gelukkig zelf in staat zulke bezoeken te plannen op de momenten dat het u uitkomt. Rijdt het stadsgebied eens uit en zoef langs de meren, de bijzondere moeras-achtige kuststroken en pak eens spontaan een pontje naar een van de vele eilandjes in de omgeving. Dat is pas van Jutland genieten: met een schone en veilige eigen auto.
Show more

Handige weetjes voor huren in Nørresundby

Wat is de minimumleeftijd om een auto te huren in Nørresundby?
Om een auto bij SIXT te huren vanaf Nørresundby dien je tenminste 20 te zijn met een geldig rijbewijs. Voor sommige autocategorieën is een hogere minimumleeftijd vereist. Toeslag voor minderjarige bestuurders kan van toepassing zijn.
Kan ik mijn reservering bewerken, verlengen of annuleren?
Bij SIXT kun je online betalen of wanneer je je auto oppikt in Nørresundby.
Kan ik een andere inleverlocatie kiezen in Nørresundby?
Het is mogelijk een auto voor een enkele reis te boeken tussen vestigingen in Nørresundby. Een toeslag kan van toepassing zijn.
Show more
Zie alle Veelgestelde Vragen

Klantreviews & feedback

4,7
Op basis van 446 reviews
Overgave voertuig
(4,8)
Op de SIXT-vestiging
(4,8)
Service tijdens en na de huur
(4,7)

Meer SIXT voor jou

App

App

Download de SIXT app en je bent sneller op weg.
Lange termijn huur

Lange termijn huur

Huur een auto voor een langere periode en bespaar.
Extra's

Extra's

Neem alles wat je nodig hebt, van kinderzitjes tot extra bestuurder.
Show more

Veelgestelde vragen over huren in Nørresundby

Wat heb ik nodig om een auto te huren in Nørresundby?
Kan ik een auto voor lange termijn huren in Nørresundby?
Moet ik verzekering of dekkingspakketten bij mijn huur in Nørresundby?
Kan ik een extra bestuurder aan mijn huur toevoegen?

Check onze vestigingen in Nørresundby

Meer weergeven

Site Navigation