Aalborg Luchthaven

Aalborg Luchthaven AUTOVERHUUR

adres

Ny Lufthavnsvej 100, 9400 Nørresundby

GDS-Code: AAL

Openingstijden

24 uur terugbrengen
MA - VR:

07:45 - 22:30

ZA:

09:30 - 16:00

ZO:

09:30 - 23:00

Vakanties:

09:30 - 16:00

Kaart

Andere SIXT Locaties in de buurt van Aalborg Luchthaven

Een auto huren bij Aalborg Luchthaven biedt u vrijheid en flexibiliteit

Als u ervoor kiest om een auto te huren bij Sixt op Aalborg Luchthaven, geniet u van de vrijheid om op gemak en naar uw eigen tijdsindeling deze Deense havenstad te verkennen. Onze deskundige medewerkers verwelkomen u bij het verhuurstation in de terminal van Aalborg Airport (AAL) en helpen u vlot aan een voordelige huurauto. U kunt natuurlijk ter plaatse aan de balie een huurauto vastleggen, maar online of telefonisch reserveren is een gemakkelijke en snelle manier om aan een huurwagen in Aalborg te komen. U kunt dan gelijk beschikbare opties als navigatie, een babyzitje en maximale bescherming tegen diefstal en schade boeken.

Bekijk meer Bekijk minder
Goedkoop een auto huren bij Aalborg Luchthaven via Sixt

Goedkoop een auto huren bij Aalborg Luchthaven via Sixt

Sixt autoverhuur op Aalborg Luchthaven is alle dagen van het jaar geopend, ook op zon- en feestdagen. Met een ruim aanbod aan zuinige en luxe auto's, ruime en comfortabele stationwagens en SUV's vindt u altijd een favoriet voertuig, dat past bij uw budget en uw behoeften tijdens uw vakantie- of zakenreis. Van Toyota, Opel en Citroën tot Renault en BMW. Ook het huren van een busje is mogelijk. Ons verhuurstation bij Aalborg Luchthaven hanteert ruime openingstijden, maar op afspraak en tegen een geringe meerprijs kunt u de gehuurde auto ook buiten de reguliere openingsuren ophalen of inleveren.

Via Sixt autoverhuur bij Aalborg Luchthaven Noord-Jutland ontdekken

Via Sixt autoverhuur bij Aalborg Luchthaven Noord-Jutland ontdekken

Onze autoverhuur bevindt zich aan het eind van de informatiehal op de luchthaven. Volg de borden "een auto huren" en u komt vanzelf bij onze verhuurbalie uit. Aalborg Airport ligt ruim 6 kilometer van de stad. Het is de derde grootste luchthaven in Denemarken, waar dagelijks tientallen binnenlandse en internationale vluchten aankomen en vertrekken. Stap in uw huurauto vanaf de luchthaven en laat u inspireren door Aalborg, de vierde grootste stad van Denemarken met zijn pittoreske historische centrum. Het zestiende-eeuwse Aalborghus kasteel is een van de voornaamste bezienswaardigheden, maar de kathedraal St. Budolfi is ook een eyecatcher. U ontdekt met uw gehuurde auto interessante plattelandsroutes en kunt doorrijden naar de Noordzeekust om even lekker door te waaien.