Auto huren in Aalborg

Ophalen en inleveren
Afwijkende inleverlocatie
Ophaaldatum
Selecteer pickup datum
Inleverdatum
Selecteer inleverdatum

Meest populair in Aalborg

*De prijzen zijn berekend op 08.06.2023 voor een voorafbetaalde huurperiode van 4 bij Aalborg Luchthaven, beginnend op 15.06.2023. Onze prijzen veranderen dagelijks en dit aanbod is niet gegarandeerd.

Onze diensten vanaf Aalborg

Auto huren Aalborg – Goedkoop bij autoverhuur Sixt

Auto huren Aalborg – Goedkoop bij autoverhuur Sixt

Bij de autoverhuur van SIXT in Aalborg is een auto huren snel geregeld. U vindt ons op Aalborg Airport (AAL). Op deze website vindt u de openingstijden van de balie. Voor het afhalen en inleveren van auto's, stationwagens, SUV's, cabrio's en sportwagens kunt u 24/7 bij ons terecht. Houdt u niet van wachten, boek dan een auto op uw reisbureau of achter uw eigen bureau. Via onze website of uw mobiele telefoon kunt u snel en eenvoudig uw wensen doorgeven. Boeken kan natuurlijk ook telefonisch. Eventuele vragen beantwoorden we graag. Ervaar dat SIXT niet alleen voor een prima service staat, maar ook voor goedkope autoverhuur. Maak een prijsvergelijking voor goedkope prijzen van huurauto's.
Autoverhuur in Aalborg draait om uw wensen

Autoverhuur in Aalborg draait om uw wensen

Dat een auto huren belangrijk voor u is, weten wij maar al te goed. Daarom zorgen wij voor een auto die aan al uw wensen voldoet. U bepaalt niet alleen het type auto, maar ook de soort verzekering en de extra's. Wij zorgen voor een uitstekende service en zijn altijd bereikbaar op +31(0)23-5698656 of de Nederlandse hotline. We garanderen dat onze auto's nooit ouder zijn dan zes maanden. Al onze auto's zijn verzekerd tegen wettelijke aansprakelijkheid. Een aanvullende all-risk verzekering kunt u eenvoudig bijboeken. Hetzelfde geldt voor een kinderzitje, winterbanden of een navigatiesysteem. Bent u niet van plan om alles zelf te rijden, dan kunt u tegen een geringe vergoeding een extra bestuurder boeken. Lees voor meer extra's onze land-specifieke informatie op deze website. Heeft u andere wensen, laat het ons dan weten. Wij zijn en blijven graag op de hoogte van uw wensen!
Een auto huren en Aalborg ontdekken

Een auto huren en Aalborg ontdekken

Aalborg is dè stad van Noord-Jutland en één van de vier grootste van Denemarken. Ontdek de gezellige winkels en knusse cafeetjes. Breng een bezoek aan de dierentuin (Aalborg Zoo) en maak een rondrit door Noord-Jutland in uw voordelige auto. Geniet van een uniek panorama van schilderachtige stadjes, vissersdorpjes, meren, heuvels, fjorden, rotsen en zandstranden. Laat de natuur in al haar tinten groen en blauw aan u voorbij gaan. En heeft al deze prachtige natuur u nieuwsgierig gemaakt naar een stukje oogstrelende geschiedenis? Bezoek dan het mooie Aalborghus Castle en waan u in de tijden van koning Christiaan II, die dit vakwerkkasteel tussen 1539 en 1555 liet bouwen. Terug in onze tijd geniet u des te meer van de luxe en de mogelijkheden van de voordelige auto van autoverhuur Aalborg!
Show more

Handige weetjes voor huren in Aalborg

Wat is de minimumleeftijd om een auto te huren in Aalborg?
Om een auto bij SIXT te huren vanaf Aalborg dien je tenminste 20 te zijn met een geldig rijbewijs. Voor sommige autocategorieën is een hogere minimumleeftijd vereist. Toeslag voor minderjarige bestuurders kan van toepassing zijn.
Kan ik mijn reservering bewerken, verlengen of annuleren?
Bij SIXT kun je online betalen of wanneer je je auto oppikt in Aalborg.
Kan ik een andere inleverlocatie kiezen in Aalborg?
Het is mogelijk een auto voor een enkele reis te boeken tussen vestigingen in Aalborg. Een toeslag kan van toepassing zijn.
Show more
Zie alle Veelgestelde Vragen

Klantreviews & feedback

4,2
Op basis van 460 reviews
Het voertuig
(4,9)
Inlevering voertuig
(4,8)
Op de SIXT-vestiging
(4,6)

Meer SIXT voor jou

App

App

Download de SIXT app en je bent sneller op weg.
Lange termijn huur

Lange termijn huur

Huur een auto voor een langere periode en bespaar.
Extra's

Extra's

Neem alles wat je nodig hebt, van kinderzitjes tot extra bestuurder.
Show more

Veelgestelde vragen over huren in Aalborg

Wat heb ik nodig om een auto te huren in Aalborg?
Kan ik een auto voor lange termijn huren in Aalborg?
Moet ik verzekering of dekkingspakketten bij mijn huur in Aalborg?
Kan ik een extra bestuurder aan mijn huur toevoegen?

Check onze vestigingen in Aalborg

Meer weergeven

Site Navigation