Willemstad

Auto huren Willemstad – Goedkoop bij autoverhuur Sixt

Een auto huren in Willemstad doet u bij SIXT autoverhuur. U vindt ons niet alleen bij vliegveld Hato, maar ook op diverse locaties in de stad zelf. Geniet met een huurauto van al het moois dat Willemstad en Curaçao te bieden hebben.

ALLE SIXT LOCATIES

Goedkoop een auto huren in Willemstad

Sixt zorgt voor scherpe prijzen en goede auto's. Gemiddeld zijn de modellen in ons aanbod niet meer dan een halfjaar oud en doordat zij goed onderhouden worden, verkeren zij in een prima conditie. Daarnaast biedt onze autoverhuur allerlei handige opties, zoals een kinder- of babyzitje of een extra bestuurder. Sixt autoverhuur beschikt over de grootste vloot van Mercedes, Audi en BMW wereldwijd. Met welk model verkent u straks het prachtige Curaçao? U kunt bij het reserveren van uw auto aangeven welke categorie uw voorkeur heeft. We kunnen misschien geen specifiek type kunnen garanderen, maar u krijgt altijd een auto uit de gekozen categorie tot uw beschikking.

Bekijk meer Bekijk minder
Het mooiste van Willemstad

Het mooiste van Willemstad

Willemstad staat vooral bekend om haar koloniale huisjes met geveltjes in vrolijke kleuren. Een echte aanrader is de drijvende markt aan de Sha Caprileskade. Daar vindt u de heerlijkste verse groenten en eveneens een keur aan vers fruit. In villa Maria in de wijk Punda is het maritiem museum gevestigd in een opvallend geel pand. Hier is de geschiedenis van de West-Indische Compagnie te bekijken. Door een auto te huren bent u niet gebonden aan het openbaar vervoer en kunt u eenvoudig de locaties bezoeken die u echt graag wilt zien. De verkeersregels zijn voor een groot deel gelijk aan die van Nederland. Een belangrijk verschil in het verkeer is bijvoorbeeld dat doorgaand verkeer op een T-splitsing altijd voorrang heeft. Op rotondes is het vaak zo dat verkeer van rechts voorrang heeft, maar dit staat doorgaans met borden aangegeven.

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties