Curaçao

Auto huren op Curaçao

Haal zo veel mogelijk uit je verblijf op Curaçao met een luxe huurwagen van SIXT. Mobiliteit met kwaliteit hoeft niet peperduur te zijn: dankzij de lage tarieven van SIXT blijft je vakantiebudget in evenwicht. Huur een auto in Curaçao en verken met een luxe sedan de verschillende buurten van Willemstad en zet met en fraaie SUV koers naar de parelwitte stranden aan de zuidkust. Safety first! Daarom zijn onze voertuigen amper enkele maanden oud en is een degelijk een grondig onderhoud een prioriteit bij SIXT. We verwachten je in onze knusse kantoren op Curaçao International Airport en in onze vestigingen in Willemstad.

curacao side

SIXT diensten op Curaçao

Het grootste eiland van de Kleine Antillen heeft alles om je een zorgeloze vakantie te bieden. Ook al is de wegeninfrastructuur bij de beste van de regio, een klapband of een steentje op de voorruit kunnen altijd gebeuren. Wil je een auto huren in Curaçao, dan kan biedt SIXT extra dekking voor dergelijke voorvallen. Je kan kiezen tussen kleine en grote sedans en SUV’s voor huurperiodes die gaan van langetermijn verhuur tot eendagshuur. As je graag je rijplezier deelt met je reisgezellen kan je extra bestuurders toevoegen.

Handige tips bij bezoek aan Curaçao

Beste plekken om te bezoeken op Curaçao

  • Willemstad: Het bontgekleurd historisch centrum van de hoofstad staat op Werelderfgoedlijst van de Verenigde Naties. Maak zeker een wandeling door Punda en Otrobanda, de koloniale wijken aan het water. Het Kura Hulanda Museum geeft je een treffend beeld van de geschiedenis van het eiland en de relatie met West-Afrika en Nederland.
  • Nationaal Park Shete Boka: Dit natuurgebied bestrijkt een tiental kilometer van de ongerupte noordkust van het eiland. Shete Boka betekent “zeven baaien of inhammen”. Verschillende soorten zeeschilpadden komen hier hun eieren leggen. Aan de ingang van het park kan je een kaart met korte wandelroutes kopen.

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties