Auto huren in Curacao

Ophalen en inleveren
Afwijkende inleverlocatie
Ophaaldatum
Selecteer pickup datum
Inleverdatum
Selecteer inleverdatum

Onze diensten vanaf Curacao

Auto huren Curacao – Goedkoop bij autoverhuur Sixt

Auto huren Curacao – Goedkoop bij autoverhuur Sixt

Een huurauto op Curacao is een ideale manier om het eiland te verkennen. SIXT is daarbij de ideale partner, want op meerdere locaties heeft deze autoverhuurder vestigingen op het eiland. U heeft de keuze uit diverse modellen, zodat er altijd een passend voertuig voor u klaar staat. Of u nu een luxe huurauto wilt om de dorpjes op het eiland te verkennen of een robuust model om richting één van de vele stranden te gaan. Of een mooie cabrio waarmee u lekker van de zon kan genieten tijdens het verkennen. SIXT autoverhuur heeft altijd een auto op maat!
Cabrio huren Curacao

Cabrio huren Curacao

Curacao heeft zich in de loop der jaren ontwikkeld tot een toeristische attractie van formaat. Het is één van de belangrijkste inkomstenbronnen van het eiland, samen met de handel. Het tropische eiland heeft dan ook veel te bieden. Zo is de hoofdstad Willemstad een toeristische magneet geworden, met het historische stadscentrum Punda, het van vele winkeltjes en restaurants voorziene Salina en het met Nederlandse invloeden doordrenkte Otrabanda. 'De Overkant' is aan het begin van deze eeuw grotendeels opgeknapt, waardoor de voormalige arme volkswijk zeker een bezoek waard is.
Een cabrio huren op Curacao

Een cabrio huren op Curacao

Al bij aankomst op het vliegveld van Hato Airport (CUR) dat vlakbij Willemstad ligt heeft u de mogelijkheid tot het huren van een auto. Dit maakt het mogelijk meteen te genieten van de schoonheid en de bedrijvigheid van het eiland. Neem dan meteen even een kijkje bij de grotten van Hato, waar ooit de Arawakindianen verbleven. U bent trouwens altijd verzekerd van een moderne auto, want de modellen zijn doorgaans minder dan zes maanden oud. Dat geldt ook voor de stationwagens, de SUV's of cabrio die u kunt huren, maar misschien vindt u het rijden in een luxe auto of sportauto wel plezieriger. Voor grotere gezelschappen is het ook mogelijk een busje te huren en uiteraard zijn eventueel kinderzitjes voorradig. Voor veel mensen is het met een cabrio echt genieten tijdens het rondrijden op het eiland. Bij Sixt kunt u altijd goedkoop een cabrio huren.
Show more

Handige weetjes voor huren in Curacao

Kan ik mijn reservering bewerken, verlengen of annuleren?
Bij SIXT kun je online betalen of wanneer je je auto oppikt in Curacao.
Kan ik een andere inleverlocatie kiezen in Curacao?
Het is mogelijk een auto voor een enkele reis te boeken tussen vestigingen in Curacao. Een toeslag kan van toepassing zijn.
Wat heb ik nodig om een auto te huren in Curacao?
Afhankelijk van de autocategorie, dien je minstens een jaar een geldig rijbewijs te hebben. Mogelijk dien je ook een Internationale Rijvergunning of officiële vertaling van je rijbewijs te hebben.
Show more
Zie alle Veelgestelde Vragen

Meer SIXT voor jou

App

App

Download de SIXT app en je bent sneller op weg.
Lange termijn huur

Lange termijn huur

Huur een auto voor een langere periode en bespaar.
Extra's

Extra's

Neem alles wat je nodig hebt, van kinderzitjes tot extra bestuurder.
Show more

Veelgestelde vragen over huren in Curacao

Kan ik een auto voor lange termijn huren in Curacao?
Moet ik verzekering of dekkingspakketten bij mijn huur in Curacao?
Kan ik een extra bestuurder aan mijn huur toevoegen?