Curacao

Auto huren Curacao – Goedkoop bij autoverhuur Sixt

Een huurauto op Curacao is een ideale manier om het eiland te verkennen. SIXT is daarbij de ideale partner, want op meerdere locaties heeft deze autoverhuurder vestigingen op het eiland. U heeft de keuze uit diverse modellen, zodat er altijd een passend voertuig voor u klaar staat. Of u nu een luxe huurauto wilt om de dorpjes op het eiland te verkennen of een robuust model om richting één van de vele stranden te gaan. Of een mooie cabrio waarmee u lekker van de zon kan genieten tijdens het verkennen. SIXT autoverhuur heeft altijd een auto op maat!

ALLE SIXT LOCATIES

Cabrio huren Curacao

Curacao heeft zich in de loop der jaren ontwikkeld tot een toeristische attractie van formaat. Het is één van de belangrijkste inkomstenbronnen van het eiland, samen met de handel. Het tropische eiland heeft dan ook veel te bieden. Zo is de hoofdstad Willemstad een toeristische magneet geworden, met het historische stadscentrum Punda, het van vele winkeltjes en restaurants voorziene Salina en het met Nederlandse invloeden doordrenkte Otrabanda. 'De Overkant' is aan het begin van deze eeuw grotendeels opgeknapt, waardoor de voormalige arme volkswijk zeker een bezoek waard is.

Bekijk meer Bekijk minder
Een cabrio huren op Curacao

Een cabrio huren op Curacao

Al bij aankomst op het vliegveld van Hato Airport (CUR) dat vlakbij Willemstad ligt heeft u de mogelijkheid tot het huren van een auto. Dit maakt het mogelijk meteen te genieten van de schoonheid en de bedrijvigheid van het eiland. Neem dan meteen even een kijkje bij de grotten van Hato, waar ooit de Arawakindianen verbleven. U bent trouwens altijd verzekerd van een moderne auto, want de modellen zijn doorgaans minder dan zes maanden oud. Dat geldt ook voor de stationwagens, de SUV's of cabrio die u kunt huren, maar misschien vindt u het rijden in een luxe auto of sportauto wel plezieriger. Voor grotere gezelschappen is het ook mogelijk een busje te huren en uiteraard zijn eventueel kinderzitjes voorradig. Voor veel mensen is het met een cabrio echt genieten tijdens het rondrijden op het eiland. Bij Sixt kunt u altijd goedkoop een cabrio huren.

 

Uw voordelen bij Sixt

Uw voordelen bij Sixt
  • Sixt beste prijsgarantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Geen verborgen kosten
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder

Auto huren op de luchthavens

Zie alle luchthaven locaties