Autoverhuur
Curašao
Inklappen
Curašao
Gegevens wijzigen

Auto huren in Curašao - huurauto online boeken

Wilt u graag een auto huren op een droombestemming? Bij Sixt kunt u terecht voor huurauto's van zeer hoge kwaliteit. Onze vestigingen voor autoverhuur bevinden zich overal ter wereld. Zo kunt u bij ons goedkoop een auto huren op Curacao. Op dit schitterende eiland kunt u vervolgens een onvergetelijke autovakantie beleven.

Geniet van de vele voordelen van een huurauto op Curacao

Sixt levert huurauto's van hoge kwaliteit

Sixt autoverhuur komt u werkelijk overal ter wereld tegen. In totaal zijn er maar liefst 4000 vestigingen met diverse soorten auto's. Zo kunt u bijvoorbeeld met het hele gezin mooie ritten maken in een stationwagen. Of kies in plaats daarvan voor ruimte door een busje te huren. Dankzij onze uitstekende service is een auto huren op Curacao een fijne ervaring. Op de website van Sixt kunt u het autoverhuur op Curacao geheel volgens uw eigen wensen regelen. Het is echter niet mogelijk om een specifieke auto te huren. Wij kunnen met onze huurauto's alleen de door u geboekte voertuigcategorie garanderen. Na het boeken staat de huurauto voor u klaar op het vliegveld van Curacao. Daarmee begint uw reis op deze prachtige bestemming pas echt.

Hou rekening met de verkeersregels van Curacao

Doorgaans kunt u veilig en comfortabel in een huurauto op Curacao rijden. Wel dient u tijdens de ontdekkingstocht over het eiland rekening te houden met de verkeerssituatie. Over het algemeen is de infrastructuur op het eiland prima in orde. Wel is de kwaliteit van de wegen iets minder wanneer u verder van de doorgaande weg afgaat. Hou er daarnaast rekening mee dat het verkeer op een t-splitsing altijd voorrang heeft. Neem op een dergelijke weg dan ook nooit voorrang wanneer u van rechts komt. Op wegen buiten de stad is het toegestaan om 60 tot 80 kilometer per uur te rijden. In de dorpen dient u gas terug te nemen tot gemiddeld 45 kilometer per uur.

Geniet van een prachtige ontdekkingstocht op Curacao

Met een goedkope huurauto op Curacao is het genieten geblazen. Onderweg zult u een aantal prachtige bezienswaardigheden tegenkomen. Zo is de noordkust van dit zonovergoten eiland zeker aan te raden voor een mooie autotocht. Op deze plek geniet u namelijk van rust, ruimte en een adembenemend uitzicht over de Cara´bische Zee. Minstens zo indrukwekkend is het 2000 hectare grote Nationaal Park Christoffel in het noordwesten van Curacao. Dankzij de uitstekende wandel- en autoroutes kunt u in dit park genieten van een heuvelachtige omgeving en een schitterende flora en fauna. Een indrukwekkend stukje natuurschoon is de 375 meter hoge Christoffelberg, die u zelfs kunt beklimmen.

 

Regio's met Sixt locaties

 

Auto huren op de luchthavens

Jouw voordelen bij Sixt

  • Sixt Best Price-garantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Gratis storneren en omboeken
  • Miles & More - Miles verzamelen
  • Geen verborgen kosten
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende 24/7 klantenservice