Autoverhuur
Costa Rica
Inklappen
Costa Rica
Gegevens wijzigen

Auto huren in Costa Rica - huurauto online boeken

Een auto huren in Costa Rica

Het prachtige Costa Rica kunt u op de meest comfortabele wijze verkennen door een auto te huren bij Sixt. Bezoek bijvoorbeeld de mooie Centraal-Amerikaanse hoofdstad San Josť en bezoek de vele bezienswaardigheden per luxe huurauto. Ook de rest van het land is een bezoek meer dan waard. Naast de cultuurhistorische bezienswaardigheden van de hoofdstad is ook het rijden door de natuur een ware belevenis. Met een auto komt u gemakkelijk op plekken waar u met het openbaar vervoer niet komt.

Costa

Waarom een auto huren in Costa Rica?

Hoewel het in Costa Rica ook wel mogelijk is per OV of taxi te reizen, biedt autohuur enkele belangrijke voordelen. In het prachtige Costa Rica wil u de vrijheid en flexibiliteit hebben om de plekken van uw eigen keuze te bezoeken. Autoverhuur is de ideale oplossing om een land op uw eigen tempo, eigen route en met veel comfort van een luxe wagen te bezoeken. Niet meer in de rij voor de bus, tassen in hoge bagagerekken proppen of moeten staan. Bij onze autoverhuur worden alleen de nieuwste auto's gebruikt die maximaal een half jaar oud zijn. Ervaar het gemak en de luxe nu zelf en huur een auto in Costa Rica!

Costa

Verhuur Costa Rica

U vindt ons op maar liefst drie plekken in het prachtige Costa Rica. Uiteraard op de luchthaven van de hoofdstad San Josť, maar ook in de steden Rio Segundo de Alajuela en Liberia. Waar u ook aankomt met het vliegtuig, er is altijd een Sixt vestiging in de buurt. Op deze locaties kunt u ons bezoeken en dan uw huurauto boeken, maar u kunt ook vooraf via internet of telefoon reserveren zodat u zeker weet dat bij aankomst een luxe auto voor u klaar staat. Daarbij zijn wij voordelig geprijsd. Onze huurovereenkomst is duidelijk en u bent altijd all-risk verzekerd. Ook extra opties bijboeken in Costa Rica, zoals een navigatiesysteem, kinderzitje of extra bestuurder, behoort bij ons tot de mogelijkheden.

Costa

 
 

Jouw voordelen bij Sixt

  • Sixt Best Price-garantie
  • Nieuwe auto's - gemiddeld 3 maanden oud
  • Gratis annuleren of omboeken voor betaling bij afhaling
  • Miles & More - Miles verzamelen
  • Geen verborgen kosten
  • Duitslands grootste en beste autoverhuurder
  • Geen kosten voor creditcard
  • Uitstekende klantenservice