San José Luchthaven

San José Luchthaven AUTOVERHUUR

adres

Oficentro Plaza aeropuerto C3, Alajuela

GDS-Code: SJO

Openingstijden

24 uur terugbrengen op aanvraag
MA - ZO:

06:00 - 22:00

Vakanties:

06:00 - 18:00

Kaart

Andere SIXT Locaties in de buurt van San José Luchthaven

Ontdek Costa Rica in een huurauto van San Jose Luchthaven

Costa Rica, de Rijke Kust, dat mooie Midden-Amerikaanse land met zijn rijke cultuur en zijn adembenemende regenwoud. U komt aan op San Jose luchthaven (SJO) en bent van plan om de stad San Jose en omstreken goed te verkennen. Dan kunt u het beste een auto huren op San Jose luchthaven, bij Sixt autoverhuur. Sixt heeft daar een vestiging, naast een vestiging in de stad zelf, in San José Los Yoses. Naast auto's, stationwagens, cabrio's, sportwagens en SUV's kunt u op de luchthaven ook terecht voor een busje. Speciale wensen zoals een kinderzitje kunt u daar ter plekke regelen.

Bekijk meer Bekijk minder
San Jose, de zee en het tropisch regenwoud

San Jose, de zee en het tropisch regenwoud

Een eigen wagen regelen via onze autoverhuur is een uitkomst als u meer wilt dan alleen San Jose verkennen. Natuurlijk is San Jose een bruisende stad en de authentieke cultuur en het voedsel op Mercado Central moet u zeker geproefd hebben. Een bezoek aan de grootste kerk van het land, Basiliek Nuestra Senora de los Angeles, is echt een aanrader, net zoals een bezoek aan het Museum voor Precolumbiaans goud. Maar Costa Rica staat met name bekend om haar adembenemende natuur. Met uw huurauto bent u niet lang onderweg naar Marino Ballena National Park, waar u aan de kust walvissen voorbij kunt zien zwemmen. Het tropisch regenwoud van Costa Rica is uniek in zijn soortenrijkdom; het oerwoud van La Fortuna Arenal is met uw gehuurde auto goed te bereiken.

Goedkoop auto huren te San Jose luchthaven

Goedkoop auto huren te San Jose luchthaven

Een auto huren bij San Jose luchthaven geeft uw verblijf in Costa Rica zoveel extra mogelijkheden. U bepaalt uw reisschema helemaal zelf, op de momenten dat u het wilt. Bent u geïnteresseerd om bij Sixt uw huurauto te reserveren? Belt u dan tussen 06.00 en 22.00 uur lokale tijd naar +506-2431-3803. Wij willen u graag van dienst zijn.

Alexander Viquez
( Station Manager )